Reklám

E havi bejegyzések
január 2023
H K S C P S V
« jún    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

A dohányzás új alternatívája: Green Smoke elektromos cigaretta

Az e-cigaretta térhódítása a hagyományos dohánytermékek kátrány és rákkeltő anyagtartalmának egészségre gyakorolt káros hatásainak felismerése nyomán, valamint a passzív dohányosok védelme érdekében indult kutatás-fejlesztési folyamatok eredménye. Létrehoztak ugyanis egy olyan alternatívát, amely képes úgy kielégíteni a nikotinéhséget, hogy közben sem a dohányos, sem a környezetében élők egészségét nem veszélyezteti. A készülék két részből áll, a patronból és a tölthető akkumulátorból. Az előbbi tartalmazza a nikotint folyékony állapotban, a porlasztóegységet és az aromát. A két rész összecsavarása után az e-cigaretta használatra kész. Belégzéskor aktiválódik a porlasztóegységben található fűtőszál, amely a nikotin és az aroma egyesítésével dús, hagyományos füstre emlékeztető vízpárát képez, ami kifújáskor a levegőbe kerül. Az Amerikai Egyesült Államokban a Green Smoke a legnépszerűbb e-cigarettamárka, ami többek között annak köszönhető, hogy a piacon lévő más márkájú e-cigikhez képest egyedülállóan nagy mennyiségű párát bocsát ki, növelve ezzel az élmény autentikusságát.

Mivel az elektromos cigaretta nem dohánytermék, bárhol használható az etikai és a dohányzást tiltó szabályok megsértése nélkül.

A Green Smoke patronjai 5 féle erősségben és 6 féle ízben kaphatók. Használatára való áttérés tehát segítségére lehet a dohányzás egy egészségesebb alternatívája melletti döntésben, de akár az elszívott e-cigaretta nikotintartalmának folyamatos csökkentésében is. Nikotinmentes kivitelben azoknak ajánljuk, akik meg szeretnének ismerkedni az elektromos cigarettázás élményével, de tartanak a nikotin addiktív hatásától.

Az elektromos cigaretta másik előnye, hogy a hagyományos dohánytermékek árához képest jóval kevesebb kiadással lehet ugyanannyi nikotintartalmú terméket megvásárolni. A gyakorlatban, ha napi 1 doboz fogyasztással számolunk, ez évi 144 ezer Ft. megtakarítást eredményez.

Látogasson el webáruházunkba, ahol megismerheti teljes kínálatunkat!

Kapcsolódó bejegyzések

A hozzászólások letiltva.