Reklám

E havi bejegyzések
január 2023
H K S C P S V
« jún    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Wellness szálloda Mezőkövesden

Nincs is annál kellemesebb, mint megpihenni egy gyógyító termál víz mellett, egy nagyszerű hegy lábánál egy túrázásra alkalmas vidéken, ahol ráadásul a gasztronómiai és kulturális dömping egész évben adott. Nevezhetjük szimplán kikapcsolódó regeneráló pihenésnek, de hívhatjuk wellnessnek is. A wellness részben életfelfogás másrészt életstílus, és mindenekfelett filozófia, tudatos törekvésünk az életben a jobb életminőségre, a személyes egzisztenciára. Egy wellness szálloda képes a nagyvárosi rohanásban megpihent embert energiával feltölteni, feloldani a hétköznapok során benne felhalmozódó feszültséget.

Mezőkövesden található a Zsóry gyógyvíz, mely lassan több mint 70 éves múltra tekint vissza. Mezőkövesd mint egy majdnem 1000 éves múltra visszatekintő város a Bükkalján, soha máshol fel nem lelhető hagyományokkal és kincsekkel teremti meg egy nyaralás vagy egy hétvége felejthetetlen élményét. A Zsóry wellness szálloda a Mezőkövesd határában elterülő több hektáros fürdő közvetlen társaságában épült fel, 4 csillagos komforttal évtizedek óta életre szóló élményekkel gazdagítja az ide látogatókat.

A Zsóry wellness szálloda üzleti filozófiája a felelősségérzeten alapszik, különösképpen az idelátogatók egészségének rendbetételére vonatkoztatva. A wellness életstílus szerelmesei, a fiatal párok, családok vagy munkatársak egyaránt jól érezhetik magukat a folyamatosan bővülő kényelmi szolgáltatásokkal, eszközökkel. A wellness mint egyfajta életművészet van jelen a szálloda munkatársainak hozzáállásában és a hotel felszerelésében, amit a wellness szálloda tudatosan gyarapít és fejleszt, újabb és újabb tapasztalatokkal, tudással.
A hotel célja a Mezőkövesdre látogatók életének kiteljesítése, energiaátadás és regenerálás, gyógyítás és gyarapítás.

Kapcsolódó bejegyzések

  • Nincsenek hasonló címkéjű bejegyzések

Szólj hozzá!

A blgoba csak regisztrált tagok írhatnak hozzászólást. Be kell jelentkezned hozzászólás írásához.