Reklám

E havi bejegyzések
szeptember 2022
H K S C P S V
« jún    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Seltronic 2000 Hungary Kft.

Elektronikai alkatrész nagykereskedelmünk aktív, passzív, elektromechanikus elemek, speciális elemek  (GSM-GPRS / GPS / RF és egyéb telemetriával kapcsolatos eszközök) forgalmazással foglalkozik, és ezen felül megoldásokat adunk komplex gyártásokra is. Technikai támogatás, kereskedelem, fejlesztés és gyártás egy helyen, hogy kiemelten vevő centrikus szolgáltatásokat nyújthassunk. Széleskörű kínálatunkat egy forrásból érheti el. Közvetlen gyártói kapcsolatokkal, széles körű partnerprogrammal, katalógus programmal, shortage és kifutott alkatrészek programokkal segítjük ügyfeleinket, hogy megbirkózzanak a piac nehézségeivel.

Cégünk több évtizedes tapasztalatot szerzett mind az elektronikai alkatrészek nagykereskedelmi területén, mind a rendszer integrátori tevékenységben.  Ezen belül a GSM/GPS témakörökben igen komoly tapasztalatra és üzleti részre tett szert vállalatunk. Ez cégünk tevékenységének egyik kiemelt területe ahol  hivatalos T partnerként tudjuk kínálni az ipari GSM kártyákat Ügyfeleink számára, igen kedvező kondíciók mellett.

További részleteket honlapunkon olvashatnak:

http://www.selectronic2k.eu/magyar/oldalak/magunkrol/

Kapcsolódó bejegyzések

  • Nincsenek hasonló címkéjű bejegyzések

A hozzászólások letiltva.

Keresés
Fontos!

Tisztelt Látogató!


A feltételek elolvasása nélkül kérjük, ne regisztráljon a blogba, és ne küldjön be bejegyzést, mert ha nem tesz eleget a feltételeknek, értesítés nélkül törölhetjük a bejegyzést.

Kiemelt partnerek