Reklám

E havi bejegyzések
szeptember 2022
H K S C P S V
« jún    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Utólagos falszigetelés

Nedves falszerkezetek utólagos szigetelése egyedi utólagos falszigetelési eljárással vagy vegyi falszigeteléssel, pl. sziloxáns mikroemulzió felhasználásával történő, tartós technológiával.
Az Izometál fő működési profilja az átvizesedett falszerkezetek utólagos szárítása. Erre elsősorban szabadalommal védett eljárását, az Izometál elnevezésű eljárást használja. A technológia lényege a falba teljes szélességben egymáson átlapoló, korrózióálló fémlemezek besajtolásával új vízszigetelő réteg létrehozása. Az izolációt egymás után besajtolt, rozsdaálló CR-NI fémlemezek adják. A szerkezet szétszedése, átvágása nem szükséges, tehát az eljárás a szerkezet állékonyságát nem befolyásolja, tartószerkezeti problémákat nem okoz. A cég a fenti mechanikai eljárás mellett injektálásos technológiával is foglalkozik. Ekkor a falba valamilyen mikroemulzió kerül injektálásra, ami lezárja a kapillárisokat. Az Izometál az utólagos szigeteléshez kapcsolódó egyéb munkálatok kivitelezését is vállalja.

Kapcsolódó bejegyzések

A hozzászólások letiltva.

Keresés
Fontos!

Tisztelt Látogató!


A feltételek elolvasása nélkül kérjük, ne regisztráljon a blogba, és ne küldjön be bejegyzést, mert ha nem tesz eleget a feltételeknek, értesítés nélkül törölhetjük a bejegyzést.

Kiemelt partnerek