Reklám

E havi bejegyzések
január 2023
H K S C P S V
« jún    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Áramfejlesztő, aggregátor

Az áramfejlesztő – más néven aggregátor – olyan berendezés, amely egy benzin, gáz vagy dízel motor segítségével állít elő elektromos áramot. Az áramfejlesztő motorja tulajdonképpen az úgynevezett alternátor rotorját hajtja meg.

Kapcsolódó blogbejegyzés: Áramfejlesztő aggregátorok

Az áramfejlesztő alkalmazási területei:

  • Villamos energia előállítása olyan helyen, ahol nincs elektromos hálózati csatlakozási lehetőség. Például villamos hálózattól távol lévő nyaralók, hétvégi házak, építkezések, szabadtéri rendezvények hasznos kelléke lehet az áramfejlesztő.
  • Olyan helyeken is hasznos lehet az áramfejlesztő aggregátor, ahol a villamos energia kiesése, ingadozása nem megengedhető. Ilyen helyeken az áramfejlesztő aggregátor tulajdonképpen egy biztonsági áramforrás. Például kórházak, bankok, repülőterek nélkülözhetetlen kelléke is az áramfejlesztő.

Aggregátor gyártás, értékesítés:

Áramfejlesztő aggregátor gyártásában egyik hazai vezető vállalat a Ganzair Kft. Honlapjukon dízel és gázmotoros áramfejlesztő berendezések ismertetése található. A Ganzair Kft. aggregátorok értékesítése mellett teljes körű szerviz szolgáltatásokat (javítás, karbantartás) is kínál.

Áramfejlesztő aggregátorok csoportosítása:

Az áramfejlesztő berendezések csoportosíthatók üzemmód, teljesítmény, a motor üzemanyaga és jellemzői alapján, továbbá az előállított villamos áram jellemzői szerint, illetve a felépítés vagy a zajszint alapján is.

További ajánlott bejegyzések az áramfejlesztő és aggregátor témában:

Kapcsolódó bejegyzések

A hozzászólások letiltva.