Reklám

E havi bejegyzések
január 2023
H K S C P S V
« jún    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Ingyen Bazár – Magyarország egyetlen gömbpanorámás apróhirdetési oldala

Ingyen Bazár – Magyarország egyetlen gömbpanorámás apróhirdetési oldala.

Az oldalon 360°-os gömbpanorámák segítségével, virtuális túrákon keresztül betekintést nyerhetünk az eladó ingatlanok minden egyes helyiségébe, valamint körbenézhetünk a győri Weltauto autószalonjában, és egy Audi A4 belsejében is. Ezen kívül magánszemélyek és cégek is egyaránt korlátlan számban, ingyenesen adhatnak fel apróhirdetéseket az oldalon.

Gömbpanoráma, Virtuális Túra:

Legújabb technológiával készült, a 360°-os látószög segítségével Ön egy 3 dimenziós tér valódi látogatójának érezheti magát. A valósághű érzetet keltő interaktív barangolással, pedig bejárhatja az egész teret, felfedezheti a hely adta lehetőségeket. Új lehetőséget nyújt a marketing fejlesztésében, potenciális vevők megtalálásában az eddigi lehetőségeknél sokkal hatékonyabban és elérhetőbb áron. Főbb alkalmazási területek: ingatlanforgalmazás, vendéglátás, idegenforgalom, járműkereskedelem.

A gömbpanoráma fotók összefűzött képekből készülnek. Többnyire tükörreflexes fényképezőgéppel nagy látószögű halszemoptikával felszerelve és egy speciális panorámafejes állványról. A gömbpanorámák különböző átjárókkal (hotspotokkal) virtuális túrává alakíthatók, amelyek a látogatót teljesen körbevezetik a bemutatni kívánt panorámákban. A virtuális túra tovább bővíthető még képekkel, videókkal, zenékkel, effektekkel amelyek mind élvezetesebbé és hangulatosabbá teszik a látványt.

Készítessen 360°-os gömbpanorámát, virtuális túrát! Dobja fel honlapját a legújabb marketing eljárással és kápráztassa el vendégeit, látogatóit vele!

Kapcsolódó bejegyzések

Szólj hozzá!

A blgoba csak regisztrált tagok írhatnak hozzászólást. Be kell jelentkezned hozzászólás írásához.