Reklám

E havi bejegyzések
július 2021
H K S C P S V
« jún    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

8oramunka.hu portál

A www.8oramunka.hu portál a munkalehetőséget kínálók és keresők kiváló eszköze. Portálunk segítségével az állás hirdetések a legrövidebb úton jutnak el a munkáltatóktól az állás keresőkhöz, ha pedig Ön kutatna a megfelelő személy után, szabadon kereshet önéletrajz adatbázisunkban.

A www.8oramunka.hu felhasználói felületét úgy alakítottuk ki, hogy az Ön állás hirdetései a leggyorsabban feltölthetőek, egyszerűen, hatékonyan kezelhetőek legyenek.

Portálunk segítségével munkalehetőségei a legrövidebb úton jutnak el állás kereső partnereinkhez, ha pedig Ön kutatna a megfelelő személy után, szabadon kereshet önéletrajz adatbázisunkban.

Forradalmi kényelmi funkcióként akár az első állás interjút is elvégezheti! Az munka keresők szűrésének elősegítésére akár videó felvételen is megtekintheti a jelentkezők bemutatkozását.

Munka közvetítő rendszerünk használatának néhány előnye:

•Hirdetései a megjelenés napján automatikusan, hírlevélben eljutnak a munka vállalókhoz.

•Csábító akciók munka vállalóknak és munka adóknak is.

•Korlátlan hozzáférés a feltöltött önéletrajzokhoz.

•Korlátlan számú állás hirdetést vihet fel a rendszerbe egy időben.

•A piac profi állás hirdetői között a legkedvezőbb áron adhatja fel hirdetéseit.

•Kiemelt partnereinknek számos plusz funkció.

•Hatékony kedvezményrendszer.

Miért a 8oramunka.hu?

Mert a piacvezető állás portálok közül nálunk a legalacsonyabbak az árak. Mert nem is tervezzük az árak emelését, így Ön hosszú távra, stabilan tervezheti HR költségeit.

Mert Magyarország 3 legnagyobb állásközvetítő cége minket választott partnerének. Portálunkon megjelenő munkalehetőségek naponta jutnak el felhasználóink e-mail fiókjába.

Önéletrajz svédasztal! Nézze dinamikusan bővülő önéletrajz adatbázisunkat ingyen, csak a kiválasztottért fizessen!

Nálunk naprakészen tájékozódhat az álláspiaci trendekről, jogi változásokról a munka területén, valamint hasznos tanácsokat talál a munkahelyi szituációk kezeléséhez.

www.8oramunka.hu – A mi munkánk Önnek gyümölcsözik.

Kapcsolódó bejegyzések

Szólj hozzá!

A blgoba csak regisztrált tagok írhatnak hozzászólást. Be kell jelentkezned hozzászólás írásához.

Keresés
Fontos!

Tisztelt Látogató!


A feltételek elolvasása nélkül kérjük, ne regisztráljon a blogba, és ne küldjön be bejegyzést, mert ha nem tesz eleget a feltételeknek, értesítés nélkül törölhetjük a bejegyzést.

Kiemelt partnerek
 • Új öko lakónegyed építését tervezik Bécsben 2021. július 1. csütörtök
  Bécs új lakónegyedét, név szerint a Village im Dritten-t, a főváros 3. kerületébe tervezik megépíteni. A passzívház-lakónegyed Európában a legnagyobb lesz, a fő szempont az épületek tekintetében, hogy a klímaváltozás hatásait ellensúlyozzák és támogassák a közösségi funkciókat. A 11 hektáron elhelyezkedő lakópark épületeiben összesen 1900 lakás kerül kialakí […]
 • A lengyelek negyedév alatt leköröztek minket a napelem kapacitásnövekedésben 2021. május 31. hétfő
  A lengyelek negyed év alatt leköröztek minket napelem piacon. A lengyel kormány napelemes kapacitásnövekedés tempót váltott. Az első negyedévben annyi fotovoltaikus (pv) áramtermelő panelt üzemeltek be a rendszerbe, amire hazánk csak egy év alatt képes. A lengyel napelemes termelőképessége több mint 500 megawattal nőtt, így az ország pv-kapacitása megugrotta […]
 • A hazai napelem-kapacitás már meghaladja a 2000 megawattot 2021. május 13. csütörtök
  A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) elnökhelyettese egy online műhelyvitán a következő nyilatkozatot tette: “Magyarország nagyrészt elérte a biztonságos energiaellátáshoz szükséges forrás- és útvonaldiverzifikációs célokat, a következő években a rendszerek fenntarthatóságának biztosítása kerül a középpontba.” A Duna Régió országainak Ne […]
 • Az igazi kihívás: 10 kW napelemes rendszer Gödöllő – ívelt tetőfelület 2021. április 27. kedd
  Ezt a 10 kW teljesítményű rendszert Gödöllőn telepítettük. Amint az a képeken is látható, az igazi kihívást a szokványostól eltérő, ívelt tetőfelület okozta. Első körben azt sem hittük, hogy ez sikerülhet… De végül, többszörös mennyiségű tetőhorog, modul leszorító, és sok-sok munkaóra után végül sikerült felszerelni az 54 darab napelemet! The post Az igazi k […]
 • Érkezik az első napelemes SUV? 2021. április 13. kedd
  Sokan úgy vélik, hogy a klasszikus autógyártás korának lassan leáldozott. Egyre több, tisztán árammal működő gépjármű szeli az utcákat, miközben a gyártók gőzerővel fejlesztik technológiáikat annak érdekében, hogy a dízeles és benzines kínálatuk mellett elsők között találhassák meg a környezettudatosabb megoldásokat. A fejlesztések egy része alternatív üzema […]