Reklám

E havi bejegyzések
január 2023
H K S C P S V
« jún    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Mentődoboz, elsősegély felszerelés

Munkahelyeken és a forgalomban részt vevő járművek részére is kötelező az elsősegély felszerelés megléte. Megléte különösen baleseteknél fontos, hogy megelőzzük a további állapotromlást. A kötelezően előírt elsősegélynyújtó csomag tartalma MSZ 13553 szabvány szerint meghatározott, amely steril kötszereket, fertőtlenítő oldatot, ollót, kesztyűt, ragtapaszt és néhány kiegészítőt ír elő, mint a feljegyzési füzet vagy a tartalomjegyzék, melyek mennyisége változik a különböző típusú mentődobozokban.

Munkahelyek, üzemek részére I, II, III, IV-es számmal jelölt dobozok vannak alkalmazásban, amely az egy helyen dolgozók létszámához mérten tartalmazza a kötelező kellékeket. Hasonlóképp van kialakítva a motoros A, autós B, valamint buszos C jelű mentődobozok felszerelése is.

A Mentődoboz Webáruház azzal a céllal jött létre, hogy a járműveken és a munkahelyeken kötelező elsősegély felszereléseket interneten keresztül is meg lehessen vásárolni, hiszen a néhány ezres befektetéssel évekre megkímélhetjük magunkat a hatósági ellenőrzéskor esetlegesen kiszabható bírságtól. Webáruházunkban egyszerűen és gyorsan tudja megrendelni a kiválasztott mentődobozt, amelyet rövid határidőn belül utánvétes csomagban vehet át! Termékeink két gyártótól származnak, így többféle típusból is válogathat!

Kapcsolódó bejegyzések

Szólj hozzá!

A blgoba csak regisztrált tagok írhatnak hozzászólást. Be kell jelentkezned hozzászólás írásához.