Reklám

E havi bejegyzések
február 2020
H K S C P S V
« jún    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  

ANRO Stukkó és LED világítás Webáruház

Lakásfelújítás, lakberendezés, lakásátalakítás tervezésekor sok hasznos ötletet gyűjthetünk a különböző internetes portálokról is. Az ANRO Stukkó és LED lámpa Webáruház egy olyan webhely, amely nem csak a termékek értékesítését tűzi maga elé célul, hanem a vásárlói igények minél színvonalasabb kielégítését is.

Ennek érdekében működteti a Lakásfelújítási Magazin rovatot, amely időnként technikai segítséget nyújt a különböző díszítőelemek és ledes világítások felhasználásával. Itt található még a beépítésre került termékekről készült fotók galériája, valamint a fórum, amely kiváló lehetőséget nyújt az egyes termékekkel kapcsolatban felmerült kérdések megválaszolására, tapasztalatcserére egyaránt. Emellett ingyenes bemutatóanyagot is rendelhetnek az érdeklődők, melyben konkrétan megjelölhetik, hogy milyen típusokra kíváncsiak – ezáltal megtekinthető, hogyan illenek majd az enteriőrbe az egyes profilok, burkolat színek.

  Milyen termékeket vásárolhat meg áruházunkban, és azokat mire használhatja fel?

- polisztirol díszítőelemek: lakóházak, családi házak, műemlék jellegű épületek kültéri és beltéri díszítésére egyaránt alkalmasak ezek a habkönnyű, gipsz hatású profilok. Síkfali lécek, mintás dekorlécek, mennyezeti rozetták, oszlopok, kérgesített felületű homlokzati stukkók kis tételben és nagy mennyiségben is rendelhetőek. Logók, feliratok, habbetűk, egyedi méretű profilok kivitelezése is megvalósítható.

- energiatakarékos fényforrások: alacsony áramfogyasztású lámpákkal a világítási költségek akár 50%-a is megtakarítható! Megbízható GE kompakt fénycsövek és halogén fényforrások, valamint Kanlux, LEDmaster és ABcom márkás LED lámpák, melyek hagyományos foglalatba (GU10, GU53, E14, E27) tekerhető fejekkel rendelkeznek – így könnyedén lecserélhetőek a meglévő sokat fogyasztó izzók!

- hangulatvilágítás: étteremben, szórakozóhelyen, nappaliban, egyéb helyiségben kellemes légkört teremt a megfelelő hangulatfény! Az általunk kínált LED-es világítási megoldások nagy előnye a kiváló fényerőben, a hosszú élettartamban és a csekély fogyasztásban rejlik. Fehér, zöld, sárga, kék, piros színű LED szalagok, valamint változtatható színű RGB LED-es világítások is elérhetőek. A különböző ledes csíkok polcok, kirakatok, bútorok, gipszkarton szerkezetek megvilágítására is kitűnő.

- kőutánzatú burkolat: kőzetek őrleményéből készült táblásított burkolat, amely függőleges beltéri falak burkolására ajánlott. Dísztégla és hasított kő alakban gyártott falburkoló lap, amely konyha, nappali, borospince, szórakozóhely, mediterrán stílusú helyek falán is jól mutat. Felragasztása egyszerűbb a valódi kő rögzítésénél, továbbá a hajlékony lapok segítségével akár az oszlopok burkolását is meg tudjuk oldani. Webáruházunkból mind a 7-féle színből tud termékmintát rendelni!

- karnisok: a függönyözés során ki kell választanunk azt a függönytartót, amely funkciójában és megjelenésében is passzol a függönytextíliához. Függönykarnis részlegünkben többféle méretű és különböző végdíszítő elemmel ellátott rúdkarnis szerepel, amely fa, fém, vagy műanyag változatban kerül forgalmazásra közel 500-féle típusban. Diszkrét és költséghatékony függönyfüggesztést tesz lehetővé a műanyag mennyezeti sínek családja, amelyekhez a szükséges kiegészítők is fellelhetőek webáruházunkban.

  Amennyiben felkeltettük figyelmét, kérjük látogasson el az ANRO Webáruházba, ahol a részletes információk mellett az aktuális árakat is megtekintheti, így könnyebbé válik a hasonló termékek összehasonlítása. Az interneten leadott megrendeléseket nagyfokú gondossággal kezeljük, a csomagok kézbesítését készlettől függően 2-5 nap alatt teljesítjük, hogy minél több elégedett ügyfelet köszönthessünk vásárlóink között!

Kapcsolódó bejegyzések

1 válasz “ANRO Stukkó és LED világítás Webáruház”

 • anro szerint:

  Webáruházunk kínálatát tovább bővítettük kültéri lámpák, kertvilágítási termékek és szőnyegek választékával!

  Új tartalom az oldalunkon:
  – Iroda felújítás
  – Bútor világítás
  – 2010-es fotógaléria
  – LED lámpa teszt
  – Dekorációs világítás
  – Kertvilágítás

Szólj hozzá!

A blgoba csak regisztrált tagok írhatnak hozzászólást. Be kell jelentkezned hozzászólás írásához.

Keresés
Fontos!

Tisztelt Látogató!


A feltételek elolvasása nélkül kérjük, ne regisztráljon a blogba, és ne küldjön be bejegyzést, mert ha nem tesz eleget a feltételeknek, értesítés nélkül törölhetjük a bejegyzést.

Kiemelt partnerek
 • Előrejelzések szerint ugrani fog a napelemet használók száma 2020. február 19. szerda
  A MEKH (Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal) legutóbbi adatai szerint Magyarországon 2018 végén összesen 332 MW (megawatt) háztartási méretű napelemes rendszer működött, ebből azonban csak 170 MW tartozott természetes személyhez. A MEKH előzetes adatai szerint 2019 első félévekor 388,5 MW volt a teljes hazai háztartási méretű napelemes kapacitás […]
 • Új világcsúcs a napelemiparban 2020. február 3. hétfő
  Elérhető közelségbe került a 30%-os napelem hatékonyság, amely a tömegtermelésre is alkalmas lehet. A Helmholtz Zentrum Berlin (HZB) kutatói által kifejlesztett perovszkit/szilícium tandem napelem képes 29,15%-os hatékonyságra. A január 24-én hitelesített rekord már szerepel is az egyesült államokbeli National Renewable Energy Laboratory (NREL) mértékadó gra […]
 • Andalúzia a változások útján 2020. január 16. csütörtök
  Az elmúlt évtizedben Spanyolország is nagyot lépett előre a megújuló energiaforrások terén és nem csak szélerőművek telepítésébe fektetett óriási energiát, hanem a napelemes rendszerekbe is. Ezekkel a lépésekkel próbálnak végleg búcsút inteni a szénnek és az atomnak. Spanyolországban 2018-ban a szárazföldi villamos energiatermelésnek közel 40%-át már ezek a […]
 • Tiszaalpár 15 kW 2020. január 2. csütörtök
  Napelem rendszer 15 kW Tiszaalpár családi ház (okos napelem rendszer). Megrendelő: magánszemély Inverter: Solaredge SE 15 K. Napelem: Canadian Solar 300P 36 db. Összegzett napelem teljesítmény: 10,8 kW Az inverter teljesítmény 15 kW-ra gazdaságossági okokból lett tervezve. […]
 • Kecskeméti Járásbíróság 2019. november 28. csütörtök
  Napelem rendszer 35 kW Kecskeméti Járásbíróság (okos napelem rendszer) Megrendelő: Kecskeméti Törvényszék Projekt: Kecskeméti Járásbíróság napelem rendszere Inverter: Solaredge SE 17,5K 2 db. Napelem: Canadian Solar 280P 147 db. Összegzett napelem teljesítmény: 41,16 kW Speciális kivitelezési igény: Az épület magassága és megközelíthetősége miatt darut és na […]