Reklám

E havi bejegyzések
december 2022
H K S C P S V
« jún    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Pénztárgép értékesítés

Debrecenben lévő pénztárgép szaküzletünkben kis, közepes és nagy forgalmú kereskedelmi üzletekbe is értékesítünk pénztárgépeket. Forgalmazott készülékeink között megtalálható a WisDor, a Sence&Emotions, az ACLAS, a Mercury és az Euro pénztárgépek több típusa is.

Nemcsak a pénztárgépeket, hanem a Geisha japán pénztárgép rendszereket is javasoljuk vásárlóinknak. Ezek legnagyobb előnye, hogy a pénztárgép össze van kötve a számítógépen futó raktárnyilvántartó programmal, és naprakész készletinformációt mutat. A pénztárban pedig kézi vonalkód olvasóval történik az árak beolvasása, és ezzel az elütés veszélye nélkül gyorsabban haladhat a sor, és a vevők sorban állása csökken.

Egy pénztárgép vásárlásához természetesen nem szükséges eljönnie üzletünkbe. Munkatársainkkal telefonon egyeztetve, vagy a honlapunkon lévő űrlapon is leadhatja pénztárgép rendelését. Ha délig megrendeli a készüléket, akkor másnapra már ki is szállítjuk Önnek üzemkész állapotban. Annyi a dolga, hogy bekapcsolja, és már működik is. Természetesen kezelési útmutatót adunk hozzá, és telefonon is elérhetők vagyunk.

Nyilván a készülékhez szüksége van pénztárgépszalagra is. Ezt is megvásárolhatja szaküzletünkben, illetve a telefonos megrendeléskor is.

Kapcsolódó bejegyzések

A hozzászólások letiltva.