Reklám

E havi bejegyzések
február 2019
H K S C P S V
« jún    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Sittszállító Budapesten

A konténeres sittszállítás összetett tevékenység, mely során mind környezetvédelmi, mind a konkrét szolgáltatás minden egyes részletére oda kell figyelni. A megfelelően hatékony és környezetbarát újrahasznosítás érdekében, már a konténerekbe való hulladék berakásra is oda kell figyeljünk.

A sittszállító feladata, hogy megfelelő minőségű konténereket bocsásson rendelkezésére  a lakosságnak, illetve ellássa a lakosságot megfelelő tanácsokkal, a konténerek megrakodását illetően. A sittszállítás során, a bontások és építkezések után visszamaradó törmeléket visszük el a lerakó helyekre, a deponáló telepekre, de a sittszállítás tevékenysége értelmileg magában foglalja, a lakossági hulladék és a zöld hulladék elszállítását egyaránt.

A megfelelő konténer méret és konténer típus kiválasztása, ugyancsak fontos lehet, a gyors és egyszerű rakodás érdekében. A lerakható hátú konténerekbe, például a törmelék talicskával történő megpakolása lényegesen egyszerűbbé válik, míg egy normál konténer esetén, erre nincs szükség. A lecsukható tetejű konténerek, leginkább a lakossági hulladék, illetve a szilárd veszélyes hulladékok számára jelentenek ideális megoldást.

Minden szempontból érdemes tehát odafigyelni, a sittszállítás során, az egyes mozzanatokra. A sittszállító telefonos megkeresése során, adja meg a válaszokat például arra, hogy mit szeretne elszállítani, milyen mennyiségben és honnan. Ez nagyban meghatározza azt, hogy a konténeres munkatárs, a legjobb döntést hozza meg arra vonatkozólag, hogy mely konténeres kollégát irányítsa át Önhöz, illetve milyen konténerekkel menjen a helyszínre.

Kapcsolódó bejegyzések

  • Nincsenek hasonló címkéjű bejegyzések

Szólj hozzá!

A blgoba csak regisztrált tagok írhatnak hozzászólást. Be kell jelentkezned hozzászólás írásához.