Reklám

E havi bejegyzések
december 2022
H K S C P S V
« jún    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Poszter-nyomtatás és vászonképek az iMAGE Grafikától

Az iMAGE Grafikai Műhely korábban elsősorban kiadványszerkesztői és reklámgrafikai tevékenységéről volt ismert Sopronban és környékén, de az elmúlt 5 évben a nagyformátumú nyomtatás vált a fő profillá.

Cégünk beltéri felhasználásra készít fotóminőségű, egyedi posztereket, vászonképeket – utóbbiakat vakrámázva is. A nyomtatási szolgáltatások internetes felületen keresztül is megrendelhetőek, az elkészült munkákat pedig házhoz szállítjuk, bárhová Magyarország területén.

Digitális fotóiból  a legtöbbet hozzuk ki, miközben a posztert vagy vászonképet elkészítjük. Ebben két Canon iPF nagyformátumú nyomtató van segítségünkre, melyekkel a vastag fotópapírra, illetve a matt festővászonra, kitűnő színhűséggel készíthetjük el a nagyméretű képeket.

Nem csak egyedi fotónyomatok, de komplett fotókiállítások anyagának a kivitelezését is megrendelheti nálunk, kasírozással együtt. A fotóművészeknek jó hír, hogy nyomtatóink lehetővé teszik, hogy a fekete-fehér fotókat csak szürke és fekete tintákkal nyomtassuk, így valódi fekete-fehér nyomatok készíthetőek, szemben a színes fotólaborok technológiájával.

Több, mint kétezer megrendelőnk vette már igénybe poszter-nyomtatási szolgáltatásainkat, próbálja ki Ön is!

http://www.imagegrafika.hu – poszternyomtatás, vászonképek

Kapcsolódó bejegyzések

A hozzászólások letiltva.