Reklám

E havi bejegyzések
január 2023
H K S C P S V
« jún    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Látványterv hirdetéshez, ingatlanberuházóknak

Az ingatlanpiac helyzete drámaian megváltozott az utóbbi időkben, hiszen döbbenetesen kínálativá változott. Ingatlanberuházóként egyre nehezebb érvényesülni az egyre fokozódó verseny, és a gazdasági válság hatása miatt. Már-már elkeserítően nehéz kitűnni a rengeteg konkurens ingatlan kínálat közül. Ráadásul a potenciális vásárlók tudatosabbá váltak, és sokkal jobban meggondolják azt, hogy súlyos tízmillió forintos összegeket hová is fektessenek be.

Az Ön számára mindez a hirdetések során azt jelenti, hogy sokkal nehezebb megragadni az érdeklődők, a potenciális vásárlók és ügyfelek figyelmét. Pedig ha ez nem sikerül, akkor már a legelső lépésnél kíméletlenül elbukik az Ön hirdetése. Más kínálatát fogják választani a lehetséges vevők, és az ingatlan megvételére szánt, akár több tízmillió forintos összeget a versenytársaknál fogják elkölteni.

Természetesen vannak egyszerű, és működő megoldások a problémára. Biztosan hallott már arról, hogy egy jó fotó elképesztően fontos az ingatlan hirdetése során – akárcsak egy jól működő fotorealisztikus látványterv, amely a fotókat helyettesíti az építkezés szakaszában. Itt kezdődik minden, hiszen meg kell tudni ragadni az érdeklődők figyelmét – ez pedig csak jól működő képek, vagy látványterv használatával lehetséges.

A gyilkos verseny hatására manapság már nem számít hatékony megoldásnak, ha csak közepes színvonalú képekkel hirdet. Minden látványtervnek meg kell felelnie azoknak az ingatlanhirdetési szabályoknak, amelyek segítenek a sikeres értékesítésben – nem pedig hátráltatják azt. (Ezzel kapcsolatban készítettünk egy írást, amely a látványterv és a sikeres eladás kapcsolatát vizsgálja – olvassa el még ma!).

Az Ön látványterve vajon segíteni fogja abban, hogy megragadja az érdeklődői figyelmét, vagy csak felesleges pénzkidobás lesz az ablakon? Alapozza meg kínálata sikeres értékesítését, és tudjon meg mindent azokról a látványtervekről, amelyek el is adnak!

Látogasson el weboldalunkra, most! www.3dartis.hu

Kapcsolódó bejegyzések

A hozzászólások letiltva.