Reklám

E havi bejegyzések
április 2020
H K S C P S V
« jún    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Kerti Éden

A kertépítés ma már egyre több ember számára válik elérhető szolgáltatássá. Ma már megfizethető áron lehet igazán szép, igényes kert tulajdonosa valaki. Egy jó kerttel rendelkező házba élmény, felüdülés hazaérni, ráadásul a csodás kertben eltöltött idő is pótolhatatlan.
Ha már Ön is gondolkodott azon, hogy talán meg kellene építtetnie kertjét, de a döntésig még nem jutott el, akkor érdemes jobban tájékozódnia, olvasnia ebben a témakörben, hogy a megfelelő információk birtokában tudjon felelősségteljes döntést hozni, amit remélhetőleg később nem fog megbánni.

Balla Dávid vállalkozásának weboldalán rengeteg cikket talál a kertépítésről és az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokról, mint például a kerti tó építés. Amennyiben szeretne megismerkedni a kertépítéssel lépésről lépésre, akkor itt a lehetőség, hogy néhány oldalban egy elég átfogó áttekintést olvasson el a kertépítés munkafolyamatáról.

Maga a vállalkozás, amely ezt az oldalt és ezeket az információkat szolgáltatja 2009 óta létezik, azonban alapítója, Balla Dávid már jóval nagyobb tapasztalattal rendelkezik. Miután Budapesten kijárta a Varga Márton Kertészeti és Földmérési Szakközépiskolát egy 3 éves képzés keretében, nekiállt a tapasztalatgyűjtésnek parképítő és parkfenntartó technikusi képzettségével a zsebében. 5 évig kamatoztatta itt szerzet ismereteit és gyakorlatát és szerzett új tapasztalatokat mindenféle kertépítési, kertfenntartási kivitelezéssel.
Saját vállalkozását 4 éve alapította meg. A cég célja az, hogy valódi, hosszútávú kikapcsolódást és örömöt nyújtson az általuk megépített kert ügyfeleik számára. Az ügyfelekkel szembeni mentalitásukra talán leginkább az a jellemző, hogy az ügyfél, mint egyéniség elvárásainak szeretnének eleget tenni minőségi, sok évre szóló  kertépítési szolgáltatásikkal.

A kertépítés lépéseiről szóló oldalukon, illetve kertészkedéssel kapcsolatos cikkeikben sok releváns információ van  a kertépítésről. Mivel a kertépítés egyes lépései, illetve azok sorrendje kertenként eltérő lehet, így csak egy általános felvilágosítást tud nyújtani ez a weboldal, de arra mindenképpen jó, hogy a kertépítés főbb lépéseit megismertessék a kedves érdeklődővel.
Amennyiben szeretné konkretizálni a dolgot, úgy bátran keresse fel az oldalon megadott elérhetőségek valamelyikén a céget, ugyanis helyszíni kiszállásra, terepfelmérésre és ezután egyénre szabott árajánlattételre van lehetőség.
Mielőtt belevágnának a kertépítésbe személyesen Önnek egy kertépítés tervezetet is átnyújtanak, így módosításra még az utolsó pillanatban is van lehetőség az esetleges módosításokra. Önnel megbeszélt, előre leegyeztetett időpontokban zajlanak a munkálatok a későbbiekben, melyek befejezése után is bátran a céghez fordulhat, ugyanis munkájukra garanciát vállalnak és egyes szolgáltatásaikat (mint például az első öntözőrendszer téliesítés) ingyen, ajándékba adják az általuk végzett kertépítés mellé.

Kapcsolódó bejegyzések

A hozzászólások letiltva.

Keresés
Fontos!

Tisztelt Látogató!


A feltételek elolvasása nélkül kérjük, ne regisztráljon a blogba, és ne küldjön be bejegyzést, mert ha nem tesz eleget a feltételeknek, értesítés nélkül törölhetjük a bejegyzést.

Kiemelt partnerek
 • Mi mindent kell kibírnia egy napelemnek? 2020. április 8. szerda
  Sokszor hallani, hogy a napelemeknek az extrémebb környezetben is helyt kell állniuk. De vajon tudjuk, hogy ezek alatt pontosan mit is értünk? Addig rendben van, hogy az időjárási körülmények télen és nyáron is egyaránt elég szélsőségesek lehetnek és ezt még az is tetézi, hogy bizonyos országokban vagy területeken még az átlagosnál is zordabb körülmények ura […]
 • Új napelem forradalom – lakáserkélyen érkezik a megoldás 2020. március 13. péntek
  Az új erkélymodulos napelemes rendszer őrülete most egy Észak-Rajna-Vesztfáliai városból érkezik nevezetesen a százezres lélekszámú kis Güterslohból. A forradalmian új ötlet lényege, hogy az ember csak kiakasztja az erkély korlátjára a napelemet és máris ott a lehetőség, hogy csökkentse a rezsiköltségét. Igaz a modell egyébként nem teljesen előzmény nélküli, […]
 • Vízfelszínre telepített naperőmű Svájcban 2020. március 3. kedd
  Ennek az évnek a januárjában látott napvilágot az a hír, hogy a svájci Alpokban lévő Lac des Toules tó felszínére úszó napelemes erőművet telepítettek. Az úszó napelemes (PV) létesítmény a domborzati adottságokat maximálisan képes kihasználni, ezzel 50%-kal jobb hatásfokot képes biztosítani a hagyományos napelemes parkokkal szemben. A PV rendszereket előszer […]
 • Előrejelzések szerint ugrani fog a napelemet használók száma 2020. február 19. szerda
  A MEKH (Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal) legutóbbi adatai szerint Magyarországon 2018 végén összesen 332 MW (megawatt) háztartási méretű napelemes rendszer működött, ebből azonban csak 170 MW tartozott természetes személyhez. A MEKH előzetes adatai szerint 2019 első félévekor 388,5 MW volt a teljes hazai háztartási méretű napelemes kapacitás […]
 • Új világcsúcs a napelemiparban 2020. február 3. hétfő
  Elérhető közelségbe került a 30%-os napelem hatékonyság, amely a tömegtermelésre is alkalmas lehet. A Helmholtz Zentrum Berlin (HZB) kutatói által kifejlesztett perovszkit/szilícium tandem napelem képes 29,15%-os hatékonyságra. A január 24-én hitelesített rekord már szerepel is az egyesült államokbeli National Renewable Energy Laboratory (NREL) mértékadó gra […]