Reklám

E havi bejegyzések
július 2020
H K S C P S V
« jún    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kerti Éden

A kertépítés ma már egyre több ember számára válik elérhető szolgáltatássá. Ma már megfizethető áron lehet igazán szép, igényes kert tulajdonosa valaki. Egy jó kerttel rendelkező házba élmény, felüdülés hazaérni, ráadásul a csodás kertben eltöltött idő is pótolhatatlan.
Ha már Ön is gondolkodott azon, hogy talán meg kellene építtetnie kertjét, de a döntésig még nem jutott el, akkor érdemes jobban tájékozódnia, olvasnia ebben a témakörben, hogy a megfelelő információk birtokában tudjon felelősségteljes döntést hozni, amit remélhetőleg később nem fog megbánni.

Balla Dávid vállalkozásának weboldalán rengeteg cikket talál a kertépítésről és az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokról, mint például a kerti tó építés. Amennyiben szeretne megismerkedni a kertépítéssel lépésről lépésre, akkor itt a lehetőség, hogy néhány oldalban egy elég átfogó áttekintést olvasson el a kertépítés munkafolyamatáról.

Maga a vállalkozás, amely ezt az oldalt és ezeket az információkat szolgáltatja 2009 óta létezik, azonban alapítója, Balla Dávid már jóval nagyobb tapasztalattal rendelkezik. Miután Budapesten kijárta a Varga Márton Kertészeti és Földmérési Szakközépiskolát egy 3 éves képzés keretében, nekiállt a tapasztalatgyűjtésnek parképítő és parkfenntartó technikusi képzettségével a zsebében. 5 évig kamatoztatta itt szerzet ismereteit és gyakorlatát és szerzett új tapasztalatokat mindenféle kertépítési, kertfenntartási kivitelezéssel.
Saját vállalkozását 4 éve alapította meg. A cég célja az, hogy valódi, hosszútávú kikapcsolódást és örömöt nyújtson az általuk megépített kert ügyfeleik számára. Az ügyfelekkel szembeni mentalitásukra talán leginkább az a jellemző, hogy az ügyfél, mint egyéniség elvárásainak szeretnének eleget tenni minőségi, sok évre szóló  kertépítési szolgáltatásikkal.

A kertépítés lépéseiről szóló oldalukon, illetve kertészkedéssel kapcsolatos cikkeikben sok releváns információ van  a kertépítésről. Mivel a kertépítés egyes lépései, illetve azok sorrendje kertenként eltérő lehet, így csak egy általános felvilágosítást tud nyújtani ez a weboldal, de arra mindenképpen jó, hogy a kertépítés főbb lépéseit megismertessék a kedves érdeklődővel.
Amennyiben szeretné konkretizálni a dolgot, úgy bátran keresse fel az oldalon megadott elérhetőségek valamelyikén a céget, ugyanis helyszíni kiszállásra, terepfelmérésre és ezután egyénre szabott árajánlattételre van lehetőség.
Mielőtt belevágnának a kertépítésbe személyesen Önnek egy kertépítés tervezetet is átnyújtanak, így módosításra még az utolsó pillanatban is van lehetőség az esetleges módosításokra. Önnel megbeszélt, előre leegyeztetett időpontokban zajlanak a munkálatok a későbbiekben, melyek befejezése után is bátran a céghez fordulhat, ugyanis munkájukra garanciát vállalnak és egyes szolgáltatásaikat (mint például az első öntözőrendszer téliesítés) ingyen, ajándékba adják az általuk végzett kertépítés mellé.

Kapcsolódó bejegyzések

A hozzászólások letiltva.

Keresés
Fontos!

Tisztelt Látogató!


A feltételek elolvasása nélkül kérjük, ne regisztráljon a blogba, és ne küldjön be bejegyzést, mert ha nem tesz eleget a feltételeknek, értesítés nélkül törölhetjük a bejegyzést.

Kiemelt partnerek
 • Napelem amelyik éjszaka is termel áramot 2020. június 22. hétfő
  A Kaliforniai Egyetemen olyan napelemet terveztek, amely képes éjszaka 50 W áramot produkálni négyzetméterenként! Egy napelem nem csupán a napfény hatására képes elektromosságot előállítani, hanem bármilyen megfelelő fényspektrummal rendelkező fényforrás esetén. Az újfajta rendszer azon a fizikai törvényszerűségen alapszik, hogy egy test hőt ad le, amennyibe […]
 • Áramot termelő ablakot készítettek 2020. június 5. péntek
  Ausztrál kutatóknak köszönhető, hogy ma már áramtermelő ablakok is léteznek. A perovszkit-alapú napelemek olyan formában képesek az elektromos áram előállítására, hogy közben fényáteresztőek maradnak. A szokványos tetőkre való napelemhez képest a napelemes ablak két négyzetméternyi területen ugyanannyi energiát képes termelni. Az elmúlt időszakban többször p […]
 • Kecskemét 5kW 2020. május 22. péntek
  Újabb 0% MFB hitelforrásból megvalósított napelem rendszert adtunk át Kecskeméten. A rendszertől évente kb. 5,8 MWh energiát várunk, annak ellenére, hogy a tájolása messze nem tökéletes. 5 napelem fért csak a déli oldalra, a maradék 11 pedig keletre. A felépítése Solaredge SE 5000H inverter (12 év garanciával), valamint 16 db. Canadian Solar 300 W-os napelem […]
 • Kétoldalas napelem 2020. május 11. hétfő
  A kétoldalas napelem technológia nem számít igazán újdonságnak, viszont az utóbbi időben igen sokrétű lett a felhasználásuk. A Total francia energiaipari óriás összefogott a Next2Sunnal – egy német startupp céggel-, hogy modernizálja és növelje ezen elemek hatékonyabb kihasználását a mezőgazdasági területeken. Az új innovatív megoldással a francia piacot sze […]
 • Tanyavillamosítási pályázat 2020. április 21. kedd
  Tanyák napelemes fejlesztése 95% támogatással Már három éve fut egy olyan napelemes pályázat, aminek a támogatási hányada 95%. Ez a támogatás utófinanszírozásos, vissza nem térítendő támogatás. A napelemes pályázat célja tanyák villamos energia ellátásának fejlesztése Európai Uniós források igénybevételével. Vállalatunk is több ilyen pályázati anyagot készít […]