Reklám

E havi bejegyzések
december 2019
H K S C P S V
« jún    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kerti Éden

A kertépítés ma már egyre több ember számára válik elérhető szolgáltatássá. Ma már megfizethető áron lehet igazán szép, igényes kert tulajdonosa valaki. Egy jó kerttel rendelkező házba élmény, felüdülés hazaérni, ráadásul a csodás kertben eltöltött idő is pótolhatatlan.
Ha már Ön is gondolkodott azon, hogy talán meg kellene építtetnie kertjét, de a döntésig még nem jutott el, akkor érdemes jobban tájékozódnia, olvasnia ebben a témakörben, hogy a megfelelő információk birtokában tudjon felelősségteljes döntést hozni, amit remélhetőleg később nem fog megbánni.

Balla Dávid vállalkozásának weboldalán rengeteg cikket talál a kertépítésről és az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokról, mint például a kerti tó építés. Amennyiben szeretne megismerkedni a kertépítéssel lépésről lépésre, akkor itt a lehetőség, hogy néhány oldalban egy elég átfogó áttekintést olvasson el a kertépítés munkafolyamatáról.

Maga a vállalkozás, amely ezt az oldalt és ezeket az információkat szolgáltatja 2009 óta létezik, azonban alapítója, Balla Dávid már jóval nagyobb tapasztalattal rendelkezik. Miután Budapesten kijárta a Varga Márton Kertészeti és Földmérési Szakközépiskolát egy 3 éves képzés keretében, nekiállt a tapasztalatgyűjtésnek parképítő és parkfenntartó technikusi képzettségével a zsebében. 5 évig kamatoztatta itt szerzet ismereteit és gyakorlatát és szerzett új tapasztalatokat mindenféle kertépítési, kertfenntartási kivitelezéssel.
Saját vállalkozását 4 éve alapította meg. A cég célja az, hogy valódi, hosszútávú kikapcsolódást és örömöt nyújtson az általuk megépített kert ügyfeleik számára. Az ügyfelekkel szembeni mentalitásukra talán leginkább az a jellemző, hogy az ügyfél, mint egyéniség elvárásainak szeretnének eleget tenni minőségi, sok évre szóló  kertépítési szolgáltatásikkal.

A kertépítés lépéseiről szóló oldalukon, illetve kertészkedéssel kapcsolatos cikkeikben sok releváns információ van  a kertépítésről. Mivel a kertépítés egyes lépései, illetve azok sorrendje kertenként eltérő lehet, így csak egy általános felvilágosítást tud nyújtani ez a weboldal, de arra mindenképpen jó, hogy a kertépítés főbb lépéseit megismertessék a kedves érdeklődővel.
Amennyiben szeretné konkretizálni a dolgot, úgy bátran keresse fel az oldalon megadott elérhetőségek valamelyikén a céget, ugyanis helyszíni kiszállásra, terepfelmérésre és ezután egyénre szabott árajánlattételre van lehetőség.
Mielőtt belevágnának a kertépítésbe személyesen Önnek egy kertépítés tervezetet is átnyújtanak, így módosításra még az utolsó pillanatban is van lehetőség az esetleges módosításokra. Önnel megbeszélt, előre leegyeztetett időpontokban zajlanak a munkálatok a későbbiekben, melyek befejezése után is bátran a céghez fordulhat, ugyanis munkájukra garanciát vállalnak és egyes szolgáltatásaikat (mint például az első öntözőrendszer téliesítés) ingyen, ajándékba adják az általuk végzett kertépítés mellé.

Kapcsolódó bejegyzések

A hozzászólások letiltva.

Keresés
Fontos!

Tisztelt Látogató!


A feltételek elolvasása nélkül kérjük, ne regisztráljon a blogba, és ne küldjön be bejegyzést, mert ha nem tesz eleget a feltételeknek, értesítés nélkül törölhetjük a bejegyzést.

Kiemelt partnerek
 • Kecskeméti Járásbíróság 2019. november 28. csütörtök
  Napelem rendszer 35 kW Kecskeméti Járásbíróság (okos napelem rendszer) Megrendelő: Kecskeméti Törvényszék Projekt: Kecskeméti Járásbíróság napelem rendszere Inverter: Solaredge SE 17,5K 2 db. Napelem: Canadian Solar 280P 147 db. Összegzett napelem teljesítmény: 41,16 kW Speciális kivitelezési igény: Az épület magassága és megközelíthetősége miatt darut és na […]
 • Értény Község Önkormányzata 2019. november 22. péntek
  Napelem rendszer 15 kW Budapest Megrendelő: Értény Község Önkormányzata Projekt: Családi Közösségi ház napelem rendszere Inverter: Fronius Symo 15.0-3-M Napelem: Canadian Solar 300P 49 db. Összegzett napelem teljesítmény: 14,7 kW […]
 • Kalocsai Járásbíróság 10kw-os rendszer 2019. november 20. szerda
  Napelem rendszer 10 kW Kalocsai Járásbíróság Megrendelő: Kecskeméti Törvényszék Projekt: Kalocsai Járásbíróság napelem rendszere Inverter: Fronius Symo 10.0-3-M Napelem: Canadian Solar 280P 49 db. Összegzett napelem teljesítmény: 10,08 kW Speciális kivitelezési igény: Az épület magassága és megközelíthetősége miatt darut kellett használnunk. […]
 • Budapest családi ház 12kW 2019. november 18. hétfő
  Napelem rendszer 12 kW Budapest Megrendelő: Magánszemély Projekt: Családi ház napelem rendszere Inverter: Solaredge SE 12K Névleges teljesítmény: 12 kW Napelem: Canadian Solar 300P 39 db. Összegzett napelem teljesítmény: 11,7 kW […]
 • 3,5kW-os napelem rendszer telepítés Belecska 2019. november 15. péntek
  3,5 kW-os napelemes rendszer telepítése Belecska Község Önkormányzatának részére. A közösségi házra tervezett napelem rendszere lelkét egy Effekta KS 3000 inverter biztosítja. A 11 darab napelem Canadian Solar 300P típusú. […]