Reklám

E havi bejegyzések
február 2021
H K S C P S V
« jún    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Kerti Éden

A kertépítés ma már egyre több ember számára válik elérhető szolgáltatássá. Ma már megfizethető áron lehet igazán szép, igényes kert tulajdonosa valaki. Egy jó kerttel rendelkező házba élmény, felüdülés hazaérni, ráadásul a csodás kertben eltöltött idő is pótolhatatlan.
Ha már Ön is gondolkodott azon, hogy talán meg kellene építtetnie kertjét, de a döntésig még nem jutott el, akkor érdemes jobban tájékozódnia, olvasnia ebben a témakörben, hogy a megfelelő információk birtokában tudjon felelősségteljes döntést hozni, amit remélhetőleg később nem fog megbánni.

Balla Dávid vállalkozásának weboldalán rengeteg cikket talál a kertépítésről és az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokról, mint például a kerti tó építés. Amennyiben szeretne megismerkedni a kertépítéssel lépésről lépésre, akkor itt a lehetőség, hogy néhány oldalban egy elég átfogó áttekintést olvasson el a kertépítés munkafolyamatáról.

Maga a vállalkozás, amely ezt az oldalt és ezeket az információkat szolgáltatja 2009 óta létezik, azonban alapítója, Balla Dávid már jóval nagyobb tapasztalattal rendelkezik. Miután Budapesten kijárta a Varga Márton Kertészeti és Földmérési Szakközépiskolát egy 3 éves képzés keretében, nekiállt a tapasztalatgyűjtésnek parképítő és parkfenntartó technikusi képzettségével a zsebében. 5 évig kamatoztatta itt szerzet ismereteit és gyakorlatát és szerzett új tapasztalatokat mindenféle kertépítési, kertfenntartási kivitelezéssel.
Saját vállalkozását 4 éve alapította meg. A cég célja az, hogy valódi, hosszútávú kikapcsolódást és örömöt nyújtson az általuk megépített kert ügyfeleik számára. Az ügyfelekkel szembeni mentalitásukra talán leginkább az a jellemző, hogy az ügyfél, mint egyéniség elvárásainak szeretnének eleget tenni minőségi, sok évre szóló  kertépítési szolgáltatásikkal.

A kertépítés lépéseiről szóló oldalukon, illetve kertészkedéssel kapcsolatos cikkeikben sok releváns információ van  a kertépítésről. Mivel a kertépítés egyes lépései, illetve azok sorrendje kertenként eltérő lehet, így csak egy általános felvilágosítást tud nyújtani ez a weboldal, de arra mindenképpen jó, hogy a kertépítés főbb lépéseit megismertessék a kedves érdeklődővel.
Amennyiben szeretné konkretizálni a dolgot, úgy bátran keresse fel az oldalon megadott elérhetőségek valamelyikén a céget, ugyanis helyszíni kiszállásra, terepfelmérésre és ezután egyénre szabott árajánlattételre van lehetőség.
Mielőtt belevágnának a kertépítésbe személyesen Önnek egy kertépítés tervezetet is átnyújtanak, így módosításra még az utolsó pillanatban is van lehetőség az esetleges módosításokra. Önnel megbeszélt, előre leegyeztetett időpontokban zajlanak a munkálatok a későbbiekben, melyek befejezése után is bátran a céghez fordulhat, ugyanis munkájukra garanciát vállalnak és egyes szolgáltatásaikat (mint például az első öntözőrendszer téliesítés) ingyen, ajándékba adják az általuk végzett kertépítés mellé.

Kapcsolódó bejegyzések

A hozzászólások letiltva.