Reklám

E havi bejegyzések
augusztus 2019
H K S C P S V
« jún    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Kerti Éden

A kertépítés ma már egyre több ember számára válik elérhető szolgáltatássá. Ma már megfizethető áron lehet igazán szép, igényes kert tulajdonosa valaki. Egy jó kerttel rendelkező házba élmény, felüdülés hazaérni, ráadásul a csodás kertben eltöltött idő is pótolhatatlan.
Ha már Ön is gondolkodott azon, hogy talán meg kellene építtetnie kertjét, de a döntésig még nem jutott el, akkor érdemes jobban tájékozódnia, olvasnia ebben a témakörben, hogy a megfelelő információk birtokában tudjon felelősségteljes döntést hozni, amit remélhetőleg később nem fog megbánni.

Balla Dávid vállalkozásának weboldalán rengeteg cikket talál a kertépítésről és az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokról, mint például a kerti tó építés. Amennyiben szeretne megismerkedni a kertépítéssel lépésről lépésre, akkor itt a lehetőség, hogy néhány oldalban egy elég átfogó áttekintést olvasson el a kertépítés munkafolyamatáról.

Maga a vállalkozás, amely ezt az oldalt és ezeket az információkat szolgáltatja 2009 óta létezik, azonban alapítója, Balla Dávid már jóval nagyobb tapasztalattal rendelkezik. Miután Budapesten kijárta a Varga Márton Kertészeti és Földmérési Szakközépiskolát egy 3 éves képzés keretében, nekiállt a tapasztalatgyűjtésnek parképítő és parkfenntartó technikusi képzettségével a zsebében. 5 évig kamatoztatta itt szerzet ismereteit és gyakorlatát és szerzett új tapasztalatokat mindenféle kertépítési, kertfenntartási kivitelezéssel.
Saját vállalkozását 4 éve alapította meg. A cég célja az, hogy valódi, hosszútávú kikapcsolódást és örömöt nyújtson az általuk megépített kert ügyfeleik számára. Az ügyfelekkel szembeni mentalitásukra talán leginkább az a jellemző, hogy az ügyfél, mint egyéniség elvárásainak szeretnének eleget tenni minőségi, sok évre szóló  kertépítési szolgáltatásikkal.

A kertépítés lépéseiről szóló oldalukon, illetve kertészkedéssel kapcsolatos cikkeikben sok releváns információ van  a kertépítésről. Mivel a kertépítés egyes lépései, illetve azok sorrendje kertenként eltérő lehet, így csak egy általános felvilágosítást tud nyújtani ez a weboldal, de arra mindenképpen jó, hogy a kertépítés főbb lépéseit megismertessék a kedves érdeklődővel.
Amennyiben szeretné konkretizálni a dolgot, úgy bátran keresse fel az oldalon megadott elérhetőségek valamelyikén a céget, ugyanis helyszíni kiszállásra, terepfelmérésre és ezután egyénre szabott árajánlattételre van lehetőség.
Mielőtt belevágnának a kertépítésbe személyesen Önnek egy kertépítés tervezetet is átnyújtanak, így módosításra még az utolsó pillanatban is van lehetőség az esetleges módosításokra. Önnel megbeszélt, előre leegyeztetett időpontokban zajlanak a munkálatok a későbbiekben, melyek befejezése után is bátran a céghez fordulhat, ugyanis munkájukra garanciát vállalnak és egyes szolgáltatásaikat (mint például az első öntözőrendszer téliesítés) ingyen, ajándékba adják az általuk végzett kertépítés mellé.

Kapcsolódó bejegyzések

A hozzászólások letiltva.

Keresés
Fontos!

Tisztelt Látogató!


A feltételek elolvasása nélkül kérjük, ne regisztráljon a blogba, és ne küldjön be bejegyzést, mert ha nem tesz eleget a feltételeknek, értesítés nélkül törölhetjük a bejegyzést.

Kiemelt partnerek
 • Videoton Holding Naperőmű Székesfehérváron 2019. augusztus 13. kedd
  A Videoton Holding közel 200 millió forintos beruházással hozta létre új napelemparkját. Éves szinten a naperőmű várhatóan 650–700 MWh villamosenergiát fog tudni termelni. Ez 225-245 tonna/év CO2 kibocsátás megtakarításnak felel meg. Első lépésben egy 500 kW-os napelemparkot hoztak létre, amely 1,5 hektáron a Videoton Székesfehérvári Ipari Park egy eddig kih […]
 • Toyota Prius – új szuperhatékony napelemmel szerelve 2019. július 15. hétfő
  A Toyota új kísérleti szupercellával ellátott elektromos autója a Toyota Prius Plug-in Hybrid hatótávja kétszeresére nőtt. A Toyota ezen szériája már kapható az úgynevezett “solar csomaggal”. És, hogy mit is tud ez a jószág? A több min 1 millió forintba kerülő napcellás üvegtetővel szerelt változat (pontosan 1,1 millió forint) mintegy 5 kilométerrel növelte […]
 • Lightyear One 2019 2019. június 27. csütörtök
  Az Eindhoveni Műszaki Egyetemen immáron két éve zajlik az a kutatás, melynek középpontjában az eddigieknél hatékonyabb elektromos autó kifejlesztése volt a cél. A napokban mutatták be a Lightyear One első elkészült prototípusát. Ez több ponton is eltér az eddig elektromos autóktól. Talán a legszembetűnőbb újítás a karosszéria, amely kifejezetten a légellenál […]
 • Információk a napelemekről 2019. június 5. szerda
  Mi a napelem? A napelem olyan fotóvillamos eszköz, amely a nap sugárzási energiáját elektromos árammá alakítja át. Az elemek működésének elvi alapja az, hogy napsugárzás hatására a napelem celláinak p és n típusú félvezető rétegei között elektronáramlás indul meg. Az elektronok áramlása pedig egyet jelent a villamos árammal. Érdekességként érdemes megjegyezn […]
 • 5 kW-os rendszer telepítése Würth Aero rendszerrel 2019. május 30. csütörtök
  5 kW-os rendszer telepítése lapos tetőre Kecskeméten Würth Aero rendszerrel. A főbb műszaki tartalom: 18 db. Canadian solar 280P napelem és Solaredge SE 5K inverter. […]