Reklám

E havi bejegyzések
szeptember 2019
H K S C P S V
« jún    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Belföldi és nemzetközi költöztetés, fuvarozás probléma mentesen.

A költöztetés, fuvarozás megoldható többféle módon is.

Szólunk egy ismerősnek, barátnak akinek van egy (céges) teherautója. Szívességből, vagy némi szerény juttatásért meg is csinálja a költöztetést. Előnye: ez a legolcsóbb választás. Hátránya: tapasztalat és rutin hiányában a bútorok látják kárát, meg persze a pénztárcánk is. Árubiztosítás és rakodási tapasztalat nélkül lehet hogy ez lesz a legdrágább választás.

Bérelünk egy teherautót. A bútorokat felmérve (ha értünk hozzá) bérelünk egy megfelelő teherautót. Szerencsés esetben elég egy “B” kategóriás. Előnye: ez is olcsóbb választás, “csak” a bérleti díjat és az üzemanyagot kell kifizetni. Hátránya: Mivel béreljük, nekünk kell vezetni. Tehát ha nincs rutinunk teherautó vezetésben, akkor először is kell rá egy sofőr. Egy bizonyos napi km fölött van + km díj is. Ami vidéki, vagy nemzetközi költöztetés során már nem éri meg. A rakodást is nekünk kell megoldani. Amit a barátok, rokonok megoldanak. Árubiztosítás és rutin nélkül.

Megbízunk egy költöztető céget. Ez a legjobb választás. Sajnos ez a szakma is “felhígult”. Nem biztos hogy a legolcsóbb a legjobb választás. Mindenesetre kérjük el a cég tevékenységi engedélyét. Mindig a kocsiban kell lennie! A biztosítás papírjait se felejtsük el. Előnye: szakemberek szállítják az Ön bútorait, értékeit a megfelelő teherautókkal. Hátránya: a fizetendő összeg több lesz, de legalább nyugodtan, biztonságban költözik. (Lehet hogy ez nem is hátrány)

Mi az utóbbiak közé tartozunk. A megfelelő engedélyekkel, biztosításokkal rendelkezünk. Több éve foglalkozunk belföldi és nemzetközi költöztetéssel, fuvarozással. Kollégáink nagy rutinnal rendelkeznek. Nem jelent gondot a szakszerű rakodás, csomagolás, bútorszerelés vagy akár több ezer km levezetése.

Két darab 3,5 tonna össztömegű teherautóval állunk rendelkezésükre. Ford Transit (2008) 20 m3, 8 paletta. Fiat Ducato (2007) 18,5 m3, 8 paletta. A teherautók kitűnő műszaki és esztétikai állapotban vannak.

Az árakat kétféleképpen tudjuk alakítani: amennyiben lehetséges, ingyenes helyszíni felmérés után adok Önnek egy fix összegű árajánlatot, ami nem változik, vagy a honlapomon feltüntetett árak szerint történik az elszámolás. Költöztetést, fuvarozást hétvégén is vállalunk, ugyanolyan árakon mint hét közben.

Nemzetközi útjainkon két sofőrrel indulnak a teherautók. Így garantálni tudjuk a folyamatos haladást. Az Európai Unión kívüli költözésnél célszerű az árut, ingóságot vámoltatni. Így a határon zökkenőmentesen átjutunk. A teherautó kap egy vámzárat, amit a célországban szednek le. Vámügyintézésben is tudunk segíteni, tanácsot adni.

Lomtalanítás, zsákos sittszállítás. Vállaljuk családi házak, lakások, pincék, padlások teljes kiürítését. Elvisszük otthonából, amire már nincs szüksége: zsákos sitt, rossz, használhatatlan bútorok, eszközök, ruhák, akkumulátorok, lomok stb. Az elszállított hulladékot a megfelelő hulladéktelepre szállítjuk.

A biztosítások kiterjednek költözési ingóságok szállítására is, lopás és baleset esetére. Lehetőség van mindenre kiterjedő egyutas szállítmánybiztosítás megkötésére is. A biztosítás értéke: BÁF – 5 000 000 forint. CMR – 100 000 euró.

Garantáljuk a minőségi szolgáltatást és a biztos célba érést. Legyen a ránk bízott feladat belföldi vagy nemzetközi fuvarozás, költöztetés, bútorszállítás, házhozszállítás, lomtalanítás.

Kapcsolódó bejegyzések

Szólj hozzá!

A blgoba csak regisztrált tagok írhatnak hozzászólást. Be kell jelentkezned hozzászólás írásához.

Keresés
Fontos!

Tisztelt Látogató!


A feltételek elolvasása nélkül kérjük, ne regisztráljon a blogba, és ne küldjön be bejegyzést, mert ha nem tesz eleget a feltételeknek, értesítés nélkül törölhetjük a bejegyzést.

Kiemelt partnerek
 • Szeghalom határában készül a napelempark 2019. szeptember 12. csütörtök
  A város határában egy öthektáros területen terül majd el az új napelempark. Ennek alapkövét helyezték el idén augusztusban ünnepélyes keretek között. A Magyar Napelem Napkollektor Szövetség elnöke Kiss Ernő elmondása szerint a kormányzati szándék mögött hazánk biztonságos és stabil villamosenergia ellátásának megvalósítása áll, amelyet nap és atomenergia fel […]
 • Videoton Holding Naperőmű Székesfehérváron 2019. augusztus 13. kedd
  A Videoton Holding közel 200 millió forintos beruházással hozta létre új napelemparkját. Éves szinten a naperőmű várhatóan 650–700 MWh villamosenergiát fog tudni termelni. Ez 225-245 tonna/év CO2 kibocsátás megtakarításnak felel meg. Első lépésben egy 500 kW-os napelemparkot hoztak létre, amely 1,5 hektáron a Videoton Székesfehérvári Ipari Park egy eddig kih […]
 • Toyota Prius – új szuperhatékony napelemmel szerelve 2019. július 15. hétfő
  A Toyota új kísérleti szupercellával ellátott elektromos autója a Toyota Prius Plug-in Hybrid hatótávja kétszeresére nőtt. A Toyota ezen szériája már kapható az úgynevezett “solar csomaggal”. És, hogy mit is tud ez a jószág? A több min 1 millió forintba kerülő napcellás üvegtetővel szerelt változat (pontosan 1,1 millió forint) mintegy 5 kilométerrel növelte […]
 • Lightyear One 2019 2019. június 27. csütörtök
  Az Eindhoveni Műszaki Egyetemen immáron két éve zajlik az a kutatás, melynek középpontjában az eddigieknél hatékonyabb elektromos autó kifejlesztése volt a cél. A napokban mutatták be a Lightyear One első elkészült prototípusát. Ez több ponton is eltér az eddig elektromos autóktól. Talán a legszembetűnőbb újítás a karosszéria, amely kifejezetten a légellenál […]
 • Információk a napelemekről 2019. június 5. szerda
  Mi a napelem? A napelem olyan fotóvillamos eszköz, amely a nap sugárzási energiáját elektromos árammá alakítja át. Az elemek működésének elvi alapja az, hogy napsugárzás hatására a napelem celláinak p és n típusú félvezető rétegei között elektronáramlás indul meg. Az elektronok áramlása pedig egyet jelent a villamos árammal. Érdekességként érdemes megjegyezn […]