Reklám

E havi bejegyzések
január 2023
H K S C P S V
« jún    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Belföldi és nemzetközi költöztetés, fuvarozás probléma mentesen.

A költöztetés, fuvarozás megoldható többféle módon is.

Szólunk egy ismerősnek, barátnak akinek van egy (céges) teherautója. Szívességből, vagy némi szerény juttatásért meg is csinálja a költöztetést. Előnye: ez a legolcsóbb választás. Hátránya: tapasztalat és rutin hiányában a bútorok látják kárát, meg persze a pénztárcánk is. Árubiztosítás és rakodási tapasztalat nélkül lehet hogy ez lesz a legdrágább választás.

Bérelünk egy teherautót. A bútorokat felmérve (ha értünk hozzá) bérelünk egy megfelelő teherautót. Szerencsés esetben elég egy “B” kategóriás. Előnye: ez is olcsóbb választás, “csak” a bérleti díjat és az üzemanyagot kell kifizetni. Hátránya: Mivel béreljük, nekünk kell vezetni. Tehát ha nincs rutinunk teherautó vezetésben, akkor először is kell rá egy sofőr. Egy bizonyos napi km fölött van + km díj is. Ami vidéki, vagy nemzetközi költöztetés során már nem éri meg. A rakodást is nekünk kell megoldani. Amit a barátok, rokonok megoldanak. Árubiztosítás és rutin nélkül.

Megbízunk egy költöztető céget. Ez a legjobb választás. Sajnos ez a szakma is “felhígult”. Nem biztos hogy a legolcsóbb a legjobb választás. Mindenesetre kérjük el a cég tevékenységi engedélyét. Mindig a kocsiban kell lennie! A biztosítás papírjait se felejtsük el. Előnye: szakemberek szállítják az Ön bútorait, értékeit a megfelelő teherautókkal. Hátránya: a fizetendő összeg több lesz, de legalább nyugodtan, biztonságban költözik. (Lehet hogy ez nem is hátrány)

Mi az utóbbiak közé tartozunk. A megfelelő engedélyekkel, biztosításokkal rendelkezünk. Több éve foglalkozunk belföldi és nemzetközi költöztetéssel, fuvarozással. Kollégáink nagy rutinnal rendelkeznek. Nem jelent gondot a szakszerű rakodás, csomagolás, bútorszerelés vagy akár több ezer km levezetése.

Két darab 3,5 tonna össztömegű teherautóval állunk rendelkezésükre. Ford Transit (2008) 20 m3, 8 paletta. Fiat Ducato (2007) 18,5 m3, 8 paletta. A teherautók kitűnő műszaki és esztétikai állapotban vannak.

Az árakat kétféleképpen tudjuk alakítani: amennyiben lehetséges, ingyenes helyszíni felmérés után adok Önnek egy fix összegű árajánlatot, ami nem változik, vagy a honlapomon feltüntetett árak szerint történik az elszámolás. Költöztetést, fuvarozást hétvégén is vállalunk, ugyanolyan árakon mint hét közben.

Nemzetközi útjainkon két sofőrrel indulnak a teherautók. Így garantálni tudjuk a folyamatos haladást. Az Európai Unión kívüli költözésnél célszerű az árut, ingóságot vámoltatni. Így a határon zökkenőmentesen átjutunk. A teherautó kap egy vámzárat, amit a célországban szednek le. Vámügyintézésben is tudunk segíteni, tanácsot adni.

Lomtalanítás, zsákos sittszállítás. Vállaljuk családi házak, lakások, pincék, padlások teljes kiürítését. Elvisszük otthonából, amire már nincs szüksége: zsákos sitt, rossz, használhatatlan bútorok, eszközök, ruhák, akkumulátorok, lomok stb. Az elszállított hulladékot a megfelelő hulladéktelepre szállítjuk.

A biztosítások kiterjednek költözési ingóságok szállítására is, lopás és baleset esetére. Lehetőség van mindenre kiterjedő egyutas szállítmánybiztosítás megkötésére is. A biztosítás értéke: BÁF – 5 000 000 forint. CMR – 100 000 euró.

Garantáljuk a minőségi szolgáltatást és a biztos célba érést. Legyen a ránk bízott feladat belföldi vagy nemzetközi fuvarozás, költöztetés, bútorszállítás, házhozszállítás, lomtalanítás.

Kapcsolódó bejegyzések

Szólj hozzá!

A blgoba csak regisztrált tagok írhatnak hozzászólást. Be kell jelentkezned hozzászólás írásához.