Reklám

E havi bejegyzések
október 2019
H K S C P S V
« jún    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Való Világ – Mi is történik a villában?

A Való Világ 4 hatalmas nézettségre tett szert. Nem is kellett más indok az RTL Klub-nak, hogy néhány hónapos különbséggel elindítsa a Való Világ 5. szériáját is. Hamar ki is jelentették, hogy az új széria az ármány és szerelem jegyében fog telni. Ez azt jelenti, hogy lehetőleg olyan embereket választanak ki a beszavazó showkra, akik egyedülállóak vagy csak laza kapcsolatban élnek.

Így került be 14 ember, majd még kettő miután az eredetiek legnépszerűtlenebb két játékosát a nézők kiszavazták. A fiúk közül az egyik legmegosztóbb mindenképpen Attila, az Összeférhetetlen. Kategóriájához híven egy pillanatig sem nyugszik. Rendszeresen nekimegy Kingának, akibe bevallottan szerelmes, de nem kap viszonzást. Az első két hónap alatt teljesen kiborította az egyébként összeférhetetlen kategóriájához tökéletesen hű Attila.

Kinga az őrület határánKingában az olyannyira felgyülemlett feszültség gyakran átcsap hatalmas hisztizésekben, ami ugyancsak kettéosztja az embereket. Odáig jutottak a dolgok, hogy a Cselszövő lány csak három emberrel jön ki jól. Ezek Csaba, Fecó és Vera.

VV Vera egy másik szereplő, akit nem igen szeretnek a villában.  Ennek oka valószínűleg az, hogy a kialakult Veronika-Péter-Vera szerelmi háromszög féltékenységet váltott ki belőle. Odáig fajultak az összetűzések, hogy Annamari képes volt magára tetetni a jeleket, csak kivigye az érzékeny lelkű Verát egy párbajra. Az más kérdés, hogy Annamária tervéből nem lett semmi, mert a szenvedő alany, ahogy már sokszor, akkor is Eszter volt.

Eszter korábban összetűzött Veronikával, a híres görög hódító, Alekosz exével, akinek villaszerelmét, Cristofelt megpróbálta elcsábítani. Ha a bonyolult érzelmi szálakat már nem érted, ne csodálkozz. A VV5 lassan olyan mint egy szappanopera. Az sem mindig érti, aki rendszeresen követi az eseményeket. Ezek miatt fordulhatott elő, hogy a Budapesti Ügyvédi Kamara vizsgálatot indított Eszter ügyében, aki sokak szerint ügyvédhez méltatlan viselkedést tanúsít az RTL Klub valóságshow-jában. Ki akarták zárni az ügyvédi kamarából, de valószínűleg már nem kerül erre sor.

Egy másik érdekes szereplő Péter, aki az egyik legnagyobb manipulátor a Való Világok történetében. Nem éppen szépfiú kinézete ellenére már a fél villalány társadalom szerelembe került vagy van most is. Annamari, Vera és Veronika. Épen ezért elég sok féltékenységi jelenetet is kialakít a helyzet. Ahogy már említve volt Vera utálja Veronikát és Annamáriát. Veronika meg első perctől kezdve nem néz jó szemekkel Verára. Nem csak azért, mert a nevük ugyanaz, hanem mert Vera nyafogósnak titulálta, és ebben valamennyire igaza is lehet.

Jelen pillanatban már csak 11-en vannak a villában. Egyre több a konfliktus és a féltékenység. Kíváncsian várjuk a további fejleményeket.

Kapcsolódó bejegyzések

 • Nincsenek hasonló címkéjű bejegyzések

A hozzászólások letiltva.

Keresés
Fontos!

Tisztelt Látogató!


A feltételek elolvasása nélkül kérjük, ne regisztráljon a blogba, és ne küldjön be bejegyzést, mert ha nem tesz eleget a feltételeknek, értesítés nélkül törölhetjük a bejegyzést.

Kiemelt partnerek
 • Űrséták a Nemzetközi Űrállomáson 2019. október 8. kedd
  A Johnson Űrközpontban tartott sajtótájékoztatón közölték, hogy a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) dolgozó űrhajósok az elkövetkező három hónap alatt tízszer mennek majd űrsétára, hogy kicseréljék a napelemek akkumulátorait és megjavítsák a különböző berendezéseket. Borítóképen: Az orbitális pályán keringő Nemzetközi Űrállomás Forrás: NASA/ESA Az első öt űrséta […]
 • Váltson napenergiára kényelmesen 2019. október 8. kedd
  Nem is gondolnánk, de a napelemrendszer telepítésével igen sokat tehetünk a fenntartható energiatermelésért és a környezetünkért. A Bács-Zöldenergia Kft. a napelemrendszerek telepítésében teljes körű megoldást nyújt a lakossági ügyfelek részére. Cégünk nem csupán a tervezésből veszi ki a részét, de az engedélyeztetésen át a kivitelezésig mindent összefog és […]
 • Szeghalom határában készül a napelempark 2019. szeptember 12. csütörtök
  A város határában egy öthektáros területen terül majd el az új napelempark. Ennek alapkövét helyezték el idén augusztusban ünnepélyes keretek között. A Magyar Napelem Napkollektor Szövetség elnöke Kiss Ernő elmondása szerint a kormányzati szándék mögött hazánk biztonságos és stabil villamosenergia ellátásának megvalósítása áll, amelyet nap és atomenergia fel […]
 • Videoton Holding Naperőmű Székesfehérváron 2019. augusztus 13. kedd
  A Videoton Holding közel 200 millió forintos beruházással hozta létre új napelemparkját. Éves szinten a naperőmű várhatóan 650–700 MWh villamosenergiát fog tudni termelni. Ez 225-245 tonna/év CO2 kibocsátás megtakarításnak felel meg. Első lépésben egy 500 kW-os napelemparkot hoztak létre, amely 1,5 hektáron a Videoton Székesfehérvári Ipari Park egy eddig kih […]
 • Toyota Prius – új szuperhatékony napelemmel szerelve 2019. július 15. hétfő
  A Toyota új kísérleti szupercellával ellátott elektromos autója a Toyota Prius Plug-in Hybrid hatótávja kétszeresére nőtt. A Toyota ezen szériája már kapható az úgynevezett “solar csomaggal”. És, hogy mit is tud ez a jószág? A több min 1 millió forintba kerülő napcellás üvegtetővel szerelt változat (pontosan 1,1 millió forint) mintegy 5 kilométerrel növelte […]