Reklám

E havi bejegyzések
február 2021
H K S C P S V
« jún    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Való Világ – Mi is történik a villában?

A Való Világ 4 hatalmas nézettségre tett szert. Nem is kellett más indok az RTL Klub-nak, hogy néhány hónapos különbséggel elindítsa a Való Világ 5. szériáját is. Hamar ki is jelentették, hogy az új széria az ármány és szerelem jegyében fog telni. Ez azt jelenti, hogy lehetőleg olyan embereket választanak ki a beszavazó showkra, akik egyedülállóak vagy csak laza kapcsolatban élnek.

Így került be 14 ember, majd még kettő miután az eredetiek legnépszerűtlenebb két játékosát a nézők kiszavazták. A fiúk közül az egyik legmegosztóbb mindenképpen Attila, az Összeférhetetlen. Kategóriájához híven egy pillanatig sem nyugszik. Rendszeresen nekimegy Kingának, akibe bevallottan szerelmes, de nem kap viszonzást. Az első két hónap alatt teljesen kiborította az egyébként összeférhetetlen kategóriájához tökéletesen hű Attila.

Kinga az őrület határánKingában az olyannyira felgyülemlett feszültség gyakran átcsap hatalmas hisztizésekben, ami ugyancsak kettéosztja az embereket. Odáig jutottak a dolgok, hogy a Cselszövő lány csak három emberrel jön ki jól. Ezek Csaba, Fecó és Vera.

VV Vera egy másik szereplő, akit nem igen szeretnek a villában.  Ennek oka valószínűleg az, hogy a kialakult Veronika-Péter-Vera szerelmi háromszög féltékenységet váltott ki belőle. Odáig fajultak az összetűzések, hogy Annamari képes volt magára tetetni a jeleket, csak kivigye az érzékeny lelkű Verát egy párbajra. Az más kérdés, hogy Annamária tervéből nem lett semmi, mert a szenvedő alany, ahogy már sokszor, akkor is Eszter volt.

Eszter korábban összetűzött Veronikával, a híres görög hódító, Alekosz exével, akinek villaszerelmét, Cristofelt megpróbálta elcsábítani. Ha a bonyolult érzelmi szálakat már nem érted, ne csodálkozz. A VV5 lassan olyan mint egy szappanopera. Az sem mindig érti, aki rendszeresen követi az eseményeket. Ezek miatt fordulhatott elő, hogy a Budapesti Ügyvédi Kamara vizsgálatot indított Eszter ügyében, aki sokak szerint ügyvédhez méltatlan viselkedést tanúsít az RTL Klub valóságshow-jában. Ki akarták zárni az ügyvédi kamarából, de valószínűleg már nem kerül erre sor.

Egy másik érdekes szereplő Péter, aki az egyik legnagyobb manipulátor a Való Világok történetében. Nem éppen szépfiú kinézete ellenére már a fél villalány társadalom szerelembe került vagy van most is. Annamari, Vera és Veronika. Épen ezért elég sok féltékenységi jelenetet is kialakít a helyzet. Ahogy már említve volt Vera utálja Veronikát és Annamáriát. Veronika meg első perctől kezdve nem néz jó szemekkel Verára. Nem csak azért, mert a nevük ugyanaz, hanem mert Vera nyafogósnak titulálta, és ebben valamennyire igaza is lehet.

Jelen pillanatban már csak 11-en vannak a villában. Egyre több a konfliktus és a féltékenység. Kíváncsian várjuk a további fejleményeket.

Kapcsolódó bejegyzések

  • Nincsenek hasonló címkéjű bejegyzések

A hozzászólások letiltva.