Reklám

E havi bejegyzések
július 2020
H K S C P S V
« jún    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Való Világ – Mi is történik a villában?

A Való Világ 4 hatalmas nézettségre tett szert. Nem is kellett más indok az RTL Klub-nak, hogy néhány hónapos különbséggel elindítsa a Való Világ 5. szériáját is. Hamar ki is jelentették, hogy az új széria az ármány és szerelem jegyében fog telni. Ez azt jelenti, hogy lehetőleg olyan embereket választanak ki a beszavazó showkra, akik egyedülállóak vagy csak laza kapcsolatban élnek.

Így került be 14 ember, majd még kettő miután az eredetiek legnépszerűtlenebb két játékosát a nézők kiszavazták. A fiúk közül az egyik legmegosztóbb mindenképpen Attila, az Összeférhetetlen. Kategóriájához híven egy pillanatig sem nyugszik. Rendszeresen nekimegy Kingának, akibe bevallottan szerelmes, de nem kap viszonzást. Az első két hónap alatt teljesen kiborította az egyébként összeférhetetlen kategóriájához tökéletesen hű Attila.

Kinga az őrület határánKingában az olyannyira felgyülemlett feszültség gyakran átcsap hatalmas hisztizésekben, ami ugyancsak kettéosztja az embereket. Odáig jutottak a dolgok, hogy a Cselszövő lány csak három emberrel jön ki jól. Ezek Csaba, Fecó és Vera.

VV Vera egy másik szereplő, akit nem igen szeretnek a villában.  Ennek oka valószínűleg az, hogy a kialakult Veronika-Péter-Vera szerelmi háromszög féltékenységet váltott ki belőle. Odáig fajultak az összetűzések, hogy Annamari képes volt magára tetetni a jeleket, csak kivigye az érzékeny lelkű Verát egy párbajra. Az más kérdés, hogy Annamária tervéből nem lett semmi, mert a szenvedő alany, ahogy már sokszor, akkor is Eszter volt.

Eszter korábban összetűzött Veronikával, a híres görög hódító, Alekosz exével, akinek villaszerelmét, Cristofelt megpróbálta elcsábítani. Ha a bonyolult érzelmi szálakat már nem érted, ne csodálkozz. A VV5 lassan olyan mint egy szappanopera. Az sem mindig érti, aki rendszeresen követi az eseményeket. Ezek miatt fordulhatott elő, hogy a Budapesti Ügyvédi Kamara vizsgálatot indított Eszter ügyében, aki sokak szerint ügyvédhez méltatlan viselkedést tanúsít az RTL Klub valóságshow-jában. Ki akarták zárni az ügyvédi kamarából, de valószínűleg már nem kerül erre sor.

Egy másik érdekes szereplő Péter, aki az egyik legnagyobb manipulátor a Való Világok történetében. Nem éppen szépfiú kinézete ellenére már a fél villalány társadalom szerelembe került vagy van most is. Annamari, Vera és Veronika. Épen ezért elég sok féltékenységi jelenetet is kialakít a helyzet. Ahogy már említve volt Vera utálja Veronikát és Annamáriát. Veronika meg első perctől kezdve nem néz jó szemekkel Verára. Nem csak azért, mert a nevük ugyanaz, hanem mert Vera nyafogósnak titulálta, és ebben valamennyire igaza is lehet.

Jelen pillanatban már csak 11-en vannak a villában. Egyre több a konfliktus és a féltékenység. Kíváncsian várjuk a további fejleményeket.

Kapcsolódó bejegyzések

 • Nincsenek hasonló címkéjű bejegyzések

A hozzászólások letiltva.

Keresés
Fontos!

Tisztelt Látogató!


A feltételek elolvasása nélkül kérjük, ne regisztráljon a blogba, és ne küldjön be bejegyzést, mert ha nem tesz eleget a feltételeknek, értesítés nélkül törölhetjük a bejegyzést.

Kiemelt partnerek
 • Napelem amelyik éjszaka is termel áramot 2020. június 22. hétfő
  A Kaliforniai Egyetemen olyan napelemet terveztek, amely képes éjszaka 50 W áramot produkálni négyzetméterenként! Egy napelem nem csupán a napfény hatására képes elektromosságot előállítani, hanem bármilyen megfelelő fényspektrummal rendelkező fényforrás esetén. Az újfajta rendszer azon a fizikai törvényszerűségen alapszik, hogy egy test hőt ad le, amennyibe […]
 • Áramot termelő ablakot készítettek 2020. június 5. péntek
  Ausztrál kutatóknak köszönhető, hogy ma már áramtermelő ablakok is léteznek. A perovszkit-alapú napelemek olyan formában képesek az elektromos áram előállítására, hogy közben fényáteresztőek maradnak. A szokványos tetőkre való napelemhez képest a napelemes ablak két négyzetméternyi területen ugyanannyi energiát képes termelni. Az elmúlt időszakban többször p […]
 • Kecskemét 5kW 2020. május 22. péntek
  Újabb 0% MFB hitelforrásból megvalósított napelem rendszert adtunk át Kecskeméten. A rendszertől évente kb. 5,8 MWh energiát várunk, annak ellenére, hogy a tájolása messze nem tökéletes. 5 napelem fért csak a déli oldalra, a maradék 11 pedig keletre. A felépítése Solaredge SE 5000H inverter (12 év garanciával), valamint 16 db. Canadian Solar 300 W-os napelem […]
 • Kétoldalas napelem 2020. május 11. hétfő
  A kétoldalas napelem technológia nem számít igazán újdonságnak, viszont az utóbbi időben igen sokrétű lett a felhasználásuk. A Total francia energiaipari óriás összefogott a Next2Sunnal – egy német startupp céggel-, hogy modernizálja és növelje ezen elemek hatékonyabb kihasználását a mezőgazdasági területeken. Az új innovatív megoldással a francia piacot sze […]
 • Tanyavillamosítási pályázat 2020. április 21. kedd
  Tanyák napelemes fejlesztése 95% támogatással Már három éve fut egy olyan napelemes pályázat, aminek a támogatási hányada 95%. Ez a támogatás utófinanszírozásos, vissza nem térítendő támogatás. A napelemes pályázat célja tanyák villamos energia ellátásának fejlesztése Európai Uniós források igénybevételével. Vállalatunk is több ilyen pályázati anyagot készít […]