Reklám

E havi bejegyzések
december 2019
H K S C P S V
« jún    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Való Világ – Mi is történik a villában?

A Való Világ 4 hatalmas nézettségre tett szert. Nem is kellett más indok az RTL Klub-nak, hogy néhány hónapos különbséggel elindítsa a Való Világ 5. szériáját is. Hamar ki is jelentették, hogy az új széria az ármány és szerelem jegyében fog telni. Ez azt jelenti, hogy lehetőleg olyan embereket választanak ki a beszavazó showkra, akik egyedülállóak vagy csak laza kapcsolatban élnek.

Így került be 14 ember, majd még kettő miután az eredetiek legnépszerűtlenebb két játékosát a nézők kiszavazták. A fiúk közül az egyik legmegosztóbb mindenképpen Attila, az Összeférhetetlen. Kategóriájához híven egy pillanatig sem nyugszik. Rendszeresen nekimegy Kingának, akibe bevallottan szerelmes, de nem kap viszonzást. Az első két hónap alatt teljesen kiborította az egyébként összeférhetetlen kategóriájához tökéletesen hű Attila.

Kinga az őrület határánKingában az olyannyira felgyülemlett feszültség gyakran átcsap hatalmas hisztizésekben, ami ugyancsak kettéosztja az embereket. Odáig jutottak a dolgok, hogy a Cselszövő lány csak három emberrel jön ki jól. Ezek Csaba, Fecó és Vera.

VV Vera egy másik szereplő, akit nem igen szeretnek a villában.  Ennek oka valószínűleg az, hogy a kialakult Veronika-Péter-Vera szerelmi háromszög féltékenységet váltott ki belőle. Odáig fajultak az összetűzések, hogy Annamari képes volt magára tetetni a jeleket, csak kivigye az érzékeny lelkű Verát egy párbajra. Az más kérdés, hogy Annamária tervéből nem lett semmi, mert a szenvedő alany, ahogy már sokszor, akkor is Eszter volt.

Eszter korábban összetűzött Veronikával, a híres görög hódító, Alekosz exével, akinek villaszerelmét, Cristofelt megpróbálta elcsábítani. Ha a bonyolult érzelmi szálakat már nem érted, ne csodálkozz. A VV5 lassan olyan mint egy szappanopera. Az sem mindig érti, aki rendszeresen követi az eseményeket. Ezek miatt fordulhatott elő, hogy a Budapesti Ügyvédi Kamara vizsgálatot indított Eszter ügyében, aki sokak szerint ügyvédhez méltatlan viselkedést tanúsít az RTL Klub valóságshow-jában. Ki akarták zárni az ügyvédi kamarából, de valószínűleg már nem kerül erre sor.

Egy másik érdekes szereplő Péter, aki az egyik legnagyobb manipulátor a Való Világok történetében. Nem éppen szépfiú kinézete ellenére már a fél villalány társadalom szerelembe került vagy van most is. Annamari, Vera és Veronika. Épen ezért elég sok féltékenységi jelenetet is kialakít a helyzet. Ahogy már említve volt Vera utálja Veronikát és Annamáriát. Veronika meg első perctől kezdve nem néz jó szemekkel Verára. Nem csak azért, mert a nevük ugyanaz, hanem mert Vera nyafogósnak titulálta, és ebben valamennyire igaza is lehet.

Jelen pillanatban már csak 11-en vannak a villában. Egyre több a konfliktus és a féltékenység. Kíváncsian várjuk a további fejleményeket.

Kapcsolódó bejegyzések

 • Nincsenek hasonló címkéjű bejegyzések

A hozzászólások letiltva.

Keresés
Fontos!

Tisztelt Látogató!


A feltételek elolvasása nélkül kérjük, ne regisztráljon a blogba, és ne küldjön be bejegyzést, mert ha nem tesz eleget a feltételeknek, értesítés nélkül törölhetjük a bejegyzést.

Kiemelt partnerek
 • Kecskeméti Járásbíróság 2019. november 28. csütörtök
  Napelem rendszer 35 kW Kecskeméti Járásbíróság (okos napelem rendszer) Megrendelő: Kecskeméti Törvényszék Projekt: Kecskeméti Járásbíróság napelem rendszere Inverter: Solaredge SE 17,5K 2 db. Napelem: Canadian Solar 280P 147 db. Összegzett napelem teljesítmény: 41,16 kW Speciális kivitelezési igény: Az épület magassága és megközelíthetősége miatt darut és na […]
 • Értény Község Önkormányzata 2019. november 22. péntek
  Napelem rendszer 15 kW Budapest Megrendelő: Értény Község Önkormányzata Projekt: Családi Közösségi ház napelem rendszere Inverter: Fronius Symo 15.0-3-M Napelem: Canadian Solar 300P 49 db. Összegzett napelem teljesítmény: 14,7 kW […]
 • Kalocsai Járásbíróság 10kw-os rendszer 2019. november 20. szerda
  Napelem rendszer 10 kW Kalocsai Járásbíróság Megrendelő: Kecskeméti Törvényszék Projekt: Kalocsai Járásbíróság napelem rendszere Inverter: Fronius Symo 10.0-3-M Napelem: Canadian Solar 280P 49 db. Összegzett napelem teljesítmény: 10,08 kW Speciális kivitelezési igény: Az épület magassága és megközelíthetősége miatt darut kellett használnunk. […]
 • Budapest családi ház 12kW 2019. november 18. hétfő
  Napelem rendszer 12 kW Budapest Megrendelő: Magánszemély Projekt: Családi ház napelem rendszere Inverter: Solaredge SE 12K Névleges teljesítmény: 12 kW Napelem: Canadian Solar 300P 39 db. Összegzett napelem teljesítmény: 11,7 kW […]
 • 3,5kW-os napelem rendszer telepítés Belecska 2019. november 15. péntek
  3,5 kW-os napelemes rendszer telepítése Belecska Község Önkormányzatának részére. A közösségi házra tervezett napelem rendszere lelkét egy Effekta KS 3000 inverter biztosítja. A 11 darab napelem Canadian Solar 300P típusú. […]