Reklám

E havi bejegyzések
január 2023
H K S C P S V
« jún    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Megszépítjük otthonát

Ha lakásában, családi házánál felújítási munkára van szüksége, elérhető áron minőségi kivitelezéssel vállaljuk. Tervezhet teljes körű felújítást, a bontástól a nagytakarításig minden munkafolyamatot megszervezünk  és az Ön elképzelése szerint kivitelezzük. A kezdetektől az utolsó munkafolyamatig folyamatosan egyeztetünk az elképzelései és a megvalósítás szinkronjáért, és ha az eredeti elképzelésétől  eltérő  változtatást szeretne a munkafolyamatok közben azt is rugalmasan kezeljük.

Cégünk nem csak teljes felújítást vállalunk. Kisebb építőipari munkákat is elvégzünk. Szobafestést, ahol a munka végeztével átadáskor nem talál festékcseppeket, mázolás után nem kell vakargatnia az ablaküveget, és a bútorai sem lesznek  porosak.

Vállalunk még gipszkarton szerelést válaszfal építése,ami ezzel a technológiával a legkevesebb kosszal jár és a legrövidebb idő alatt készül el. Álmennyezet készítése, amivel a belmagasságot csökkentheti, vagy a régi málló mennyezetet újjá varázsolhatja, akár szigeteléssel egybekötve is egy olcsó gyors megoldással. Tetőterek ferde síkjainak beborítását szigeteléssel, hisz itt veszhet el a leghamarabb a fűtésre szánt energiánk.

Rosszul záródó, elavult ajtók ablakok cseréjét  teljes helyreállítással. Az új nyílászárókat legyen az korszerű műanyag, vagy esztétikus hőszigetelt fa igénye szerint rövid határidővel legyártatjuk akár egyedi méretbe is.

Más építőipari  munkával, (burkolás, víz-villanyszerelés, beépített szekrények, pl konyhabútor készítése) is megbízhat minket.

Forduljon hozzánk bizalommal lakásfelújítás, vagy más építőipari munkák kivitelezéséért.

Szívélyes üdvözlettel: Virág István

Kapcsolódó bejegyzések

A hozzászólások letiltva.