Reklám

E havi bejegyzések
január 2023
H K S C P S V
« jún    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Lakásfelújítás, családi ház építés, szobafestés Budapesten, Pest megyében

Családi ház építés, Lakásfelújítás, Szobafestés, hőszigetelés, ács, kőműves munkák egy kézben alvállalkozók bevonása nélkül!

Engedje meg, hogy pár szóban bemutassam vállalkozásunkat.

A lakásfelújítás 1 Kft egyéni vállalkozásból indult, Vida Ferenc egyéni vállalkozásából, ki a mai napig az ingatlan.com magazin építési, felújítási szakértője. http://ingatlanmagazin.com/szakerto-kerdesei/?szid=202

Munkáinkat alkoholmentes, magasan képzett szakember gárdával végezzük el, alvállalkozók bevonása nélkül. Így tudjuk a megfelelő garanciát nyújtani tisztelt megrendelőinknek.

Célunk hogy az általunk kialakított környezetben egy lakásfelújítás után jól érezze magát, s elégedett legyen az elvégzett munkával maximálisan.

Mikor eldöntöttük hogy lesz nálunk lakásfelújítás, vagy szobafestés, vagy éppen családi ház építés a célunk, a megfelelő szakember dárda kiválasztása a legfontosabb kérdés. Ki szeretné ha pár hónap múlva leesnének a csempék a falról, nyikorognának az ajtók, ablakok?
Családi ház építés után, megsüllyedne a falszerkezet? Szobafestés után csak a vastagon szétkent festéket kapargatná a padlóról. A megoldás? Megfelelő, jól képzett kollektíva, aki nap mint nap lakásfelújítással foglalkozik.

Ha elterveztük családtagjainkkal mit szeretnénk elérni lakásfelújítás, szobafestés alkalmával, kérjünk részletes ajánlatot minden esetben a kiszemelt vállalkozótól.

Szobafestés a lakásfelújítás dísze. Ezt mindenki látja, nézi, és dicséri ha megfelelően van elkészítve. Bővebben itt olvashat róla: http://lakasfelujitas1.hu/szobafestes.html

Hosszasan lehetne taglalni az egyéb munkafolyamatokat családi ház építés esetén. http://lakasfelujitas1.hu/csaladihazepites-kivitelezes.html

Családi ház építés alaptól a kéményig!

Tevékenységi körünk:

Szerkezetkész családi házak építése, Kulcsrakész családi ház kivitelezése,
Komplett, és részleges lakásfelújítás,
Szobafestés lakásokban, irodákban.
Kőműves munkák

http://lakasfelujitas1.hu/komuves.html

Hőszigetelés http://lakasfelujitas1.hu/hoszigeteles.html
Hideg burkolás http://lakasfelujitas1.hu/hidegburkolas-csempezes.html

Illetve egyéb építőipari munkák.

Kérem keressék fel honlapunkat, mely a következő címen találnak:

http://lakasfelujitas1.hu/lakasfelujitas_szobafestes_csaladi_haz_epites.html

Vida Ferenc
Kőművesmester
Építőipari technikus
Ügyvezető igazgató
06-30/498-8712
Email: info@lakasfelujitas1.hu

Kapcsolódó bejegyzések

A hozzászólások letiltva.