Reklám

E havi bejegyzések
október 2020
H K S C P S V
« jún    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Egyedi fejlesztésű weboldalak, webes alkalmazások

Kizárólag egyedi arculatkialakítású és fejlesztésű honlapokat készítek, a megrendelő vállalkozásának, szolgáltatásának minden egyediségét figyelembe véve, így lesz általam készített weboldal épp annyira egyedi, mint az adott cég.

,,Miben tud a hasznomra lenni?,,
Munkatársai bármennyire is jól végzik a dolgukat, bármennyire is szeretik, amit tesznek és ebben még nagyon jók is, sajnos nem állnak éjjel-nappal, bármennyi időre, rendelkezésére a mai információéhes társadalomnak;
A honlapja igen!

,,Miért kell nekem weboldal?,,
Semmiképpen sem az alkalmazottak, munkatársak számának a csökkenését kell elvárni egy weblaptól! Leginkább munkájuk megkönnyítését, rugalmasságát és ez által az egész cég pozitívabb megítélését.

A megrendelőim közt a sportegyesületek, kereskedők, idegenforgalmi illetve vendéglátói szolgáltatók, közösségek, kézművesek találhatóak.

A honlap ismertségéhez az alapvető regisztrációkon túl (melyeket természetesen elvégzek), egy komolyabb eszközre is szükség van:
SEO; azaz keresőoptimalizálás.

Ez egy meglehetősen összetett feladat. A honlap belső felépítésétől, szövegezésén át a kapcsolatrendszer (link) létrehozásáig. A teljeskörű keresőoptimalizálás egy hosszantartó, folyamatos munka.

Egy weboldal ezen eszközök nélkül is elérheti célját.
Csak nem mindegy, hogy mikor, mennyi idő alatt.

Backoffice fejlesztés
A weboldal, webáruház hátterében működő, az adott cég működését elősegítő, biztonságos eléréssel védett, speciális, egyedi alkalmazások.

Többek közt: külső-, belső levelezés, fájlmegosztás, címlisták kezelése, ISO felmérések, értékelések, speciális ügyfélkövető (CRM) rendszerek összessége. Természetesen a bármilyen, az adott vállalkozás esetében szükséges alkalmazás elkészítésére lehetőség van.

Egy háttériroda, ami bármikor a rendelkezésére bocsátja a cégvezetőnek a valós idejű adatokat cégének működéséről. Bár munkatársai napi munkáját átalakítja, de ennek eredményeképp, ügyfeleivel, megrendelőivel olyan szoros kapcsolatot tarthat, melyről azelőtt nem is álmodott.

Kapcsolódó bejegyzések

Szólj hozzá!

A blgoba csak regisztrált tagok írhatnak hozzászólást. Be kell jelentkezned hozzászólás írásához.

Keresés
Fontos!

Tisztelt Látogató!


A feltételek elolvasása nélkül kérjük, ne regisztráljon a blogba, és ne küldjön be bejegyzést, mert ha nem tesz eleget a feltételeknek, értesítés nélkül törölhetjük a bejegyzést.

Kiemelt partnerek
 • Érdekesség – napelemes gombák 2020. október 21. szerda
  A világ minden táján találkozni érdekesnél érdekesebb napelemes megoldásokkal. A most bemutatásra kerülő napelemes gombák Szingapúrban találhatóak a Marina Bay mentén. A közel 250 hektáron elterülő parkban érdekes gombára emlékeztető képződmények merednek az ég felé melyek szerkezete a valódi fák ökológiai funkcióit próbálják utánozni. Mégpedig úgy, hogy a k […]
 • Mi az a menetrendtartási kötelezettség? 2020. október 9. péntek
  Ahhoz, hogy a magyar energiarendszer működése fenntartható és kiegyensúlyozott legyen azt az úgynevezett menetrendezésnek nevezett eljárás hivatott elősegíteni. Ennek lényege, hogy minden erőmű köteles előre leadni illetve prognosztizálni az általa várható általa megtermelt energia mennyiségét. (Bővebben itt olvashat a menetrendezés pontos jelentéséről.) Az […]
 • A karanténnak köszönhetően a napelemek több energiát termelnek 2020. szeptember 17. csütörtök
  A koronavírus terjedésének visszaszorítása céljából március elején szigorú intézkedéseket vezettek be az országok. A kijárási korlátozások és a karantén miatt lényegesen kevesebben mentek és mennek ki az utcára, hogy csökkentsék a fertőzés veszélyének a lehetőségét. Egy kis idő elteltével a kutatók megállapították, hogy ennek köszönhetően nagyban kisebb a lé […]
 • A szaldó elszámolást érintő változások 2020. augusztus 18. kedd
  Bizonyára már sokan hallottak róla, hogy 2024. január 1-től változni fog a háztartási méretű napelemes rendszerek jogszabályi környezete. Az ezt előíró 2019/944-es Uniós irányelv az EU villamos energia belső piacának közös szabályaira vonatkozik. Amit eddig bizonyosan lehet tudni, hogy a jelenlegi Magyarországon alkalmazott szaldó elszámolás megszűnik. A nap […]
 • Új generációs perovszkit napelemek 2020. július 30. csütörtök
  Steve Albrecht a Helmholtz Center Berlin és a TU Berlin kutatója csapatával olyan szolárpanel megalkotásán dolgozik, ami egy új generációt jelent a napelemek világában. A szilíciumból készült hagyományos napelemek energiaátalakítási hatásfoka elenyésző, így az előállításuk kissé környezetszennyező. Ez azért van, mert a gyártás következtében megannyi mérgező […]