Reklám

E havi bejegyzések
december 2019
H K S C P S V
« jún    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Egyedi fejlesztésű weboldalak, webes alkalmazások

Kizárólag egyedi arculatkialakítású és fejlesztésű honlapokat készítek, a megrendelő vállalkozásának, szolgáltatásának minden egyediségét figyelembe véve, így lesz általam készített weboldal épp annyira egyedi, mint az adott cég.

,,Miben tud a hasznomra lenni?,,
Munkatársai bármennyire is jól végzik a dolgukat, bármennyire is szeretik, amit tesznek és ebben még nagyon jók is, sajnos nem állnak éjjel-nappal, bármennyi időre, rendelkezésére a mai információéhes társadalomnak;
A honlapja igen!

,,Miért kell nekem weboldal?,,
Semmiképpen sem az alkalmazottak, munkatársak számának a csökkenését kell elvárni egy weblaptól! Leginkább munkájuk megkönnyítését, rugalmasságát és ez által az egész cég pozitívabb megítélését.

A megrendelőim közt a sportegyesületek, kereskedők, idegenforgalmi illetve vendéglátói szolgáltatók, közösségek, kézművesek találhatóak.

A honlap ismertségéhez az alapvető regisztrációkon túl (melyeket természetesen elvégzek), egy komolyabb eszközre is szükség van:
SEO; azaz keresőoptimalizálás.

Ez egy meglehetősen összetett feladat. A honlap belső felépítésétől, szövegezésén át a kapcsolatrendszer (link) létrehozásáig. A teljeskörű keresőoptimalizálás egy hosszantartó, folyamatos munka.

Egy weboldal ezen eszközök nélkül is elérheti célját.
Csak nem mindegy, hogy mikor, mennyi idő alatt.

Backoffice fejlesztés
A weboldal, webáruház hátterében működő, az adott cég működését elősegítő, biztonságos eléréssel védett, speciális, egyedi alkalmazások.

Többek közt: külső-, belső levelezés, fájlmegosztás, címlisták kezelése, ISO felmérések, értékelések, speciális ügyfélkövető (CRM) rendszerek összessége. Természetesen a bármilyen, az adott vállalkozás esetében szükséges alkalmazás elkészítésére lehetőség van.

Egy háttériroda, ami bármikor a rendelkezésére bocsátja a cégvezetőnek a valós idejű adatokat cégének működéséről. Bár munkatársai napi munkáját átalakítja, de ennek eredményeképp, ügyfeleivel, megrendelőivel olyan szoros kapcsolatot tarthat, melyről azelőtt nem is álmodott.

Kapcsolódó bejegyzések

Szólj hozzá!

A blgoba csak regisztrált tagok írhatnak hozzászólást. Be kell jelentkezned hozzászólás írásához.

Keresés
Fontos!

Tisztelt Látogató!


A feltételek elolvasása nélkül kérjük, ne regisztráljon a blogba, és ne küldjön be bejegyzést, mert ha nem tesz eleget a feltételeknek, értesítés nélkül törölhetjük a bejegyzést.

Kiemelt partnerek
 • Kecskeméti Járásbíróság 2019. november 28. csütörtök
  Napelem rendszer 35 kW Kecskeméti Járásbíróság (okos napelem rendszer) Megrendelő: Kecskeméti Törvényszék Projekt: Kecskeméti Járásbíróság napelem rendszere Inverter: Solaredge SE 17,5K 2 db. Napelem: Canadian Solar 280P 147 db. Összegzett napelem teljesítmény: 41,16 kW Speciális kivitelezési igény: Az épület magassága és megközelíthetősége miatt darut és na […]
 • Értény Község Önkormányzata 2019. november 22. péntek
  Napelem rendszer 15 kW Budapest Megrendelő: Értény Község Önkormányzata Projekt: Családi Közösségi ház napelem rendszere Inverter: Fronius Symo 15.0-3-M Napelem: Canadian Solar 300P 49 db. Összegzett napelem teljesítmény: 14,7 kW […]
 • Kalocsai Járásbíróság 10kw-os rendszer 2019. november 20. szerda
  Napelem rendszer 10 kW Kalocsai Járásbíróság Megrendelő: Kecskeméti Törvényszék Projekt: Kalocsai Járásbíróság napelem rendszere Inverter: Fronius Symo 10.0-3-M Napelem: Canadian Solar 280P 49 db. Összegzett napelem teljesítmény: 10,08 kW Speciális kivitelezési igény: Az épület magassága és megközelíthetősége miatt darut kellett használnunk. […]
 • Budapest családi ház 12kW 2019. november 18. hétfő
  Napelem rendszer 12 kW Budapest Megrendelő: Magánszemély Projekt: Családi ház napelem rendszere Inverter: Solaredge SE 12K Névleges teljesítmény: 12 kW Napelem: Canadian Solar 300P 39 db. Összegzett napelem teljesítmény: 11,7 kW […]
 • 3,5kW-os napelem rendszer telepítés Belecska 2019. november 15. péntek
  3,5 kW-os napelemes rendszer telepítése Belecska Község Önkormányzatának részére. A közösségi házra tervezett napelem rendszere lelkét egy Effekta KS 3000 inverter biztosítja. A 11 darab napelem Canadian Solar 300P típusú. […]