Reklám

E havi bejegyzések
július 2020
H K S C P S V
« jún    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Egyedi fejlesztésű weboldalak, webes alkalmazások

Kizárólag egyedi arculatkialakítású és fejlesztésű honlapokat készítek, a megrendelő vállalkozásának, szolgáltatásának minden egyediségét figyelembe véve, így lesz általam készített weboldal épp annyira egyedi, mint az adott cég.

,,Miben tud a hasznomra lenni?,,
Munkatársai bármennyire is jól végzik a dolgukat, bármennyire is szeretik, amit tesznek és ebben még nagyon jók is, sajnos nem állnak éjjel-nappal, bármennyi időre, rendelkezésére a mai információéhes társadalomnak;
A honlapja igen!

,,Miért kell nekem weboldal?,,
Semmiképpen sem az alkalmazottak, munkatársak számának a csökkenését kell elvárni egy weblaptól! Leginkább munkájuk megkönnyítését, rugalmasságát és ez által az egész cég pozitívabb megítélését.

A megrendelőim közt a sportegyesületek, kereskedők, idegenforgalmi illetve vendéglátói szolgáltatók, közösségek, kézművesek találhatóak.

A honlap ismertségéhez az alapvető regisztrációkon túl (melyeket természetesen elvégzek), egy komolyabb eszközre is szükség van:
SEO; azaz keresőoptimalizálás.

Ez egy meglehetősen összetett feladat. A honlap belső felépítésétől, szövegezésén át a kapcsolatrendszer (link) létrehozásáig. A teljeskörű keresőoptimalizálás egy hosszantartó, folyamatos munka.

Egy weboldal ezen eszközök nélkül is elérheti célját.
Csak nem mindegy, hogy mikor, mennyi idő alatt.

Backoffice fejlesztés
A weboldal, webáruház hátterében működő, az adott cég működését elősegítő, biztonságos eléréssel védett, speciális, egyedi alkalmazások.

Többek közt: külső-, belső levelezés, fájlmegosztás, címlisták kezelése, ISO felmérések, értékelések, speciális ügyfélkövető (CRM) rendszerek összessége. Természetesen a bármilyen, az adott vállalkozás esetében szükséges alkalmazás elkészítésére lehetőség van.

Egy háttériroda, ami bármikor a rendelkezésére bocsátja a cégvezetőnek a valós idejű adatokat cégének működéséről. Bár munkatársai napi munkáját átalakítja, de ennek eredményeképp, ügyfeleivel, megrendelőivel olyan szoros kapcsolatot tarthat, melyről azelőtt nem is álmodott.

Kapcsolódó bejegyzések

Szólj hozzá!

A blgoba csak regisztrált tagok írhatnak hozzászólást. Be kell jelentkezned hozzászólás írásához.

Keresés
Fontos!

Tisztelt Látogató!


A feltételek elolvasása nélkül kérjük, ne regisztráljon a blogba, és ne küldjön be bejegyzést, mert ha nem tesz eleget a feltételeknek, értesítés nélkül törölhetjük a bejegyzést.

Kiemelt partnerek
 • Napelem amelyik éjszaka is termel áramot 2020. június 22. hétfő
  A Kaliforniai Egyetemen olyan napelemet terveztek, amely képes éjszaka 50 W áramot produkálni négyzetméterenként! Egy napelem nem csupán a napfény hatására képes elektromosságot előállítani, hanem bármilyen megfelelő fényspektrummal rendelkező fényforrás esetén. Az újfajta rendszer azon a fizikai törvényszerűségen alapszik, hogy egy test hőt ad le, amennyibe […]
 • Áramot termelő ablakot készítettek 2020. június 5. péntek
  Ausztrál kutatóknak köszönhető, hogy ma már áramtermelő ablakok is léteznek. A perovszkit-alapú napelemek olyan formában képesek az elektromos áram előállítására, hogy közben fényáteresztőek maradnak. A szokványos tetőkre való napelemhez képest a napelemes ablak két négyzetméternyi területen ugyanannyi energiát képes termelni. Az elmúlt időszakban többször p […]
 • Kecskemét 5kW 2020. május 22. péntek
  Újabb 0% MFB hitelforrásból megvalósított napelem rendszert adtunk át Kecskeméten. A rendszertől évente kb. 5,8 MWh energiát várunk, annak ellenére, hogy a tájolása messze nem tökéletes. 5 napelem fért csak a déli oldalra, a maradék 11 pedig keletre. A felépítése Solaredge SE 5000H inverter (12 év garanciával), valamint 16 db. Canadian Solar 300 W-os napelem […]
 • Kétoldalas napelem 2020. május 11. hétfő
  A kétoldalas napelem technológia nem számít igazán újdonságnak, viszont az utóbbi időben igen sokrétű lett a felhasználásuk. A Total francia energiaipari óriás összefogott a Next2Sunnal – egy német startupp céggel-, hogy modernizálja és növelje ezen elemek hatékonyabb kihasználását a mezőgazdasági területeken. Az új innovatív megoldással a francia piacot sze […]
 • Tanyavillamosítási pályázat 2020. április 21. kedd
  Tanyák napelemes fejlesztése 95% támogatással Már három éve fut egy olyan napelemes pályázat, aminek a támogatási hányada 95%. Ez a támogatás utófinanszírozásos, vissza nem térítendő támogatás. A napelemes pályázat célja tanyák villamos energia ellátásának fejlesztése Európai Uniós források igénybevételével. Vállalatunk is több ilyen pályázati anyagot készít […]