Reklám

E havi bejegyzések
október 2019
H K S C P S V
« jún    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Egyedi fejlesztésű weboldalak, webes alkalmazások

Kizárólag egyedi arculatkialakítású és fejlesztésű honlapokat készítek, a megrendelő vállalkozásának, szolgáltatásának minden egyediségét figyelembe véve, így lesz általam készített weboldal épp annyira egyedi, mint az adott cég.

,,Miben tud a hasznomra lenni?,,
Munkatársai bármennyire is jól végzik a dolgukat, bármennyire is szeretik, amit tesznek és ebben még nagyon jók is, sajnos nem állnak éjjel-nappal, bármennyi időre, rendelkezésére a mai információéhes társadalomnak;
A honlapja igen!

,,Miért kell nekem weboldal?,,
Semmiképpen sem az alkalmazottak, munkatársak számának a csökkenését kell elvárni egy weblaptól! Leginkább munkájuk megkönnyítését, rugalmasságát és ez által az egész cég pozitívabb megítélését.

A megrendelőim közt a sportegyesületek, kereskedők, idegenforgalmi illetve vendéglátói szolgáltatók, közösségek, kézművesek találhatóak.

A honlap ismertségéhez az alapvető regisztrációkon túl (melyeket természetesen elvégzek), egy komolyabb eszközre is szükség van:
SEO; azaz keresőoptimalizálás.

Ez egy meglehetősen összetett feladat. A honlap belső felépítésétől, szövegezésén át a kapcsolatrendszer (link) létrehozásáig. A teljeskörű keresőoptimalizálás egy hosszantartó, folyamatos munka.

Egy weboldal ezen eszközök nélkül is elérheti célját.
Csak nem mindegy, hogy mikor, mennyi idő alatt.

Backoffice fejlesztés
A weboldal, webáruház hátterében működő, az adott cég működését elősegítő, biztonságos eléréssel védett, speciális, egyedi alkalmazások.

Többek közt: külső-, belső levelezés, fájlmegosztás, címlisták kezelése, ISO felmérések, értékelések, speciális ügyfélkövető (CRM) rendszerek összessége. Természetesen a bármilyen, az adott vállalkozás esetében szükséges alkalmazás elkészítésére lehetőség van.

Egy háttériroda, ami bármikor a rendelkezésére bocsátja a cégvezetőnek a valós idejű adatokat cégének működéséről. Bár munkatársai napi munkáját átalakítja, de ennek eredményeképp, ügyfeleivel, megrendelőivel olyan szoros kapcsolatot tarthat, melyről azelőtt nem is álmodott.

Kapcsolódó bejegyzések

Szólj hozzá!

A blgoba csak regisztrált tagok írhatnak hozzászólást. Be kell jelentkezned hozzászólás írásához.

Keresés
Fontos!

Tisztelt Látogató!


A feltételek elolvasása nélkül kérjük, ne regisztráljon a blogba, és ne küldjön be bejegyzést, mert ha nem tesz eleget a feltételeknek, értesítés nélkül törölhetjük a bejegyzést.

Kiemelt partnerek
 • Űrséták a Nemzetközi Űrállomáson 2019. október 8. kedd
  A Johnson Űrközpontban tartott sajtótájékoztatón közölték, hogy a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) dolgozó űrhajósok az elkövetkező három hónap alatt tízszer mennek majd űrsétára, hogy kicseréljék a napelemek akkumulátorait és megjavítsák a különböző berendezéseket. Borítóképen: Az orbitális pályán keringő Nemzetközi Űrállomás Forrás: NASA/ESA Az első öt űrséta […]
 • Váltson napenergiára kényelmesen 2019. október 8. kedd
  Nem is gondolnánk, de a napelemrendszer telepítésével igen sokat tehetünk a fenntartható energiatermelésért és a környezetünkért. A Bács-Zöldenergia Kft. a napelemrendszerek telepítésében teljes körű megoldást nyújt a lakossági ügyfelek részére. Cégünk nem csupán a tervezésből veszi ki a részét, de az engedélyeztetésen át a kivitelezésig mindent összefog és […]
 • Szeghalom határában készül a napelempark 2019. szeptember 12. csütörtök
  A város határában egy öthektáros területen terül majd el az új napelempark. Ennek alapkövét helyezték el idén augusztusban ünnepélyes keretek között. A Magyar Napelem Napkollektor Szövetség elnöke Kiss Ernő elmondása szerint a kormányzati szándék mögött hazánk biztonságos és stabil villamosenergia ellátásának megvalósítása áll, amelyet nap és atomenergia fel […]
 • Videoton Holding Naperőmű Székesfehérváron 2019. augusztus 13. kedd
  A Videoton Holding közel 200 millió forintos beruházással hozta létre új napelemparkját. Éves szinten a naperőmű várhatóan 650–700 MWh villamosenergiát fog tudni termelni. Ez 225-245 tonna/év CO2 kibocsátás megtakarításnak felel meg. Első lépésben egy 500 kW-os napelemparkot hoztak létre, amely 1,5 hektáron a Videoton Székesfehérvári Ipari Park egy eddig kih […]
 • Toyota Prius – új szuperhatékony napelemmel szerelve 2019. július 15. hétfő
  A Toyota új kísérleti szupercellával ellátott elektromos autója a Toyota Prius Plug-in Hybrid hatótávja kétszeresére nőtt. A Toyota ezen szériája már kapható az úgynevezett “solar csomaggal”. És, hogy mit is tud ez a jószág? A több min 1 millió forintba kerülő napcellás üvegtetővel szerelt változat (pontosan 1,1 millió forint) mintegy 5 kilométerrel növelte […]