Reklám

E havi bejegyzések
január 2023
H K S C P S V
« jún    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

NOVILL – villanyszerelés

Vállalkozásunk a villanyszerelés területén tevékenykedik , az erősáramú és gyengeáramú villanyszerelést egyaránt vállaljuk. Villamos szakértői munkákat is szoktunk végezni, melynek kapcsán sokszor találkozzunk a nem megfelelően kialakított villamos hálózatok veszélyeivel. Sajnos az esetek döntő többségében a villamos szakértői munkáknál emberi életet követeltek az érintésvédelmi hiányosságok, melyekkel kapcsolatos tapasztalatunkat igyekszünk leírni villanyszerelő magazinunkban üzemeltettet megtörtént esetek menüpontban. Ezáltal is elősegítve a hasonló esetek elkerülését. Reméljük ezek a történetek elrettentő példaként is szolgálnak. Nem győzzük eleget hangsúlyozni, hogy a villanyszerelési munka milyen veszélyeket hordoz, nem csak a kivitelező számára hanem a megrendelőnek is. A szakszerű villanyszerelési munkán nem éri meg spórolni.

Ha megálmodta új irodáját, családi házát akkor még a kivitelezési munkák megkezdése előtt érdemes kiválasztania  a megfelelő villanyszerelőt. Mert sok esetben már akkor szolnak, ha állnak az épület falai és ezáltal többlet költségek jelentkezhetnek, amelyek megspórolhatóak lettek volna. Gondoljunk csak a villámvédelem és a földelési rendszer kialakítására. Oldalunkon hasznos tanácsokat olvashatnak villanyszerelési felújítási munkákhoz és új építésekhez is egyaránt. Megfelelő tervezést követően az elvégzett villanyszerelési munka után kiállítjuk a minősítő iratokat.

Milyen iratokról is beszélünk?

Csak hogy néhányat említsünk:

  • első ellenőrzés
  • EPH elkészítéséről jegyzőkönyv a gázbekötéshez lesz rá szükség
  • érintésvédelmi szabványossági jegyzőkönyv
  • tűzvédelmi szabványossági jegyzőkönyv
  • villámvédelmi szabványossági jegyzőkönyv

Tehát ha mindenre kiterjedő villanyszerelési munkát szeretne akkor keressen minket. Mi garantáljuk a biztonságos villamos hálózatot.

Kapcsolódó bejegyzések

A hozzászólások letiltva.