Reklám

E havi bejegyzések
január 2023
H K S C P S V
« jún    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Sigmanet Kft. – Miért minket válasszon?

Cégünk szerver konstrukciók értékesítésével foglalkozik már több éve.
Szolgáltatásaink között megtalálható a szerver hoszting, amit most már két helyszínen, a BIX-ben és a Dataplexben tudunk biztosítani. Szerver bérbeadást is vállalunk, ha esetleg nem tud, vagy nem akar a cége egy saját gép összeállításával foglalkozni. Ám ha dedikált erőforrásra nincs szüksége, akkor virtuális szerver konstrukcióink egyike biztosan elnyeri a tetszését: a konkurenciáinktól eltérően igen erős erőforrású VPS-eket árulunk csak, ráadásul nagyon alacsony áron, amivel a legversenyképesebbek között vagyunk a mai viszonylatban.

Természetesen a fentiek nem volnának teljes értékű szolgáltatások, ha domain regisztrációval, illetve a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokkal nem foglalkoznánk, mint amilyen a levelezés, weboldal készítés, vagy alkalmazás szerverek üzemeltetése. Minden felsorolt tételhez külön, egyedi megoldásokat is fejlesztettünk, mint például a hírlevél küldésre ideális SMTP relay, ami akár több százezer levél kiküldését is lehetővé teszi nagyon rövid idő alatt.

Üzemeltetésben sokéves tapasztalatunk van, és kimagaslóan terjedelmes tudásbázisunk. Ha költséghatékony megoldást keres szervere vagy munkaállomásai üzemeltetéséhez, vagy informatikai eszközök beszerzéséhez, akkor abban is könnyűszerrel tudunk segíteni.

Kérje árajánlatunkat bizalommal!

Kapcsolódó bejegyzések

  • Nincsenek hasonló címkéjű bejegyzések

A hozzászólások letiltva.