Reklám

E havi bejegyzések
január 2023
H K S C P S V
« jún    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kötelező biztosítás – 2013

A Tuti Biztosítások Portál weboldalán a kgfb kalkulátor 2013 használatával a díjak kiszámítása egyszerűen és gyorsan történhet.
Arra azonban az ügyfélnek kell ügyelnie, hogy a megadott adatok hibátlanok, pontosak és valósak legyenek. Ha előfordul, hogy a biztosító által megküldött kötvényen a helyesen megadott adatok ellenére a szerződöttől eltérő biztosítási díj szerepelne és ez hátrányosan érinti az ügyfelet, a Tuti Biztosítások Portál megtéríti a kalkulátorral kiszámolt és a kötvényesített díj közötti különbséget.

A pontos adatokkal, honlapunkon a kötelező biztosítás kalkulátor 2013 használatával végzett díjszámítás során, mi garantáljuk, hogy a következő biztosítási időszakban kizárólag azt a díjat fogja Ön fizetni, melyre a kalkulátorunkkal kiszámolt szerződést kötötte. A kgfb kalkulátor 2013 rendszere ugyan úgy, mint eddig, kétszer számolja át a díjakat, így egyúttal ellenőrzi is az Ügyfelek részére kiajánlott biztosítás díjakat. A rendszer először lekéri a webszervizeitől az Ügyfél által megadott adatok alapján a biztosítási díjat a kiválasztott biztosítóktól, majd a kapott adatokat összehasonlítja a biztosítók által meghirdetett tarifákkal, ezzel is garantálva, hogy minden alkalommal a legpontosabb díjakat kapják meg a szerződni kívánó felek.

A kötelező biztosítás kalkulátor 2013 igénybevételekor azt az új rendelkezést is figyelembe veszi az alkusz cég, mely szerint a bonus-malus besorolásához szükséges adatokat az új biztosító már a központi kártörténeti nyilvántartásból kérdezi le, az üzembentartó által tett nyilatkozat szerinti adatok birtokában.

Számoljon weboldalunk segítségével, ahol 15 biztosítói ajánlat vethető össze. Rendszerünk az összes létező kedvezményt kezeli, így ami jogos azt nyugodtan válassza ki, mert így borítékolható a legkedvezőbb biztosítási díj elérése. A közölt díjakra árgaranciát is adunk az ingyenes ügyintézés szolgáltatásunk mellé.

Kapcsolódó bejegyzések

A hozzászólások letiltva.