Reklám

E havi bejegyzések
január 2021
H K S C P S V
« jún    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Infraszauna – hatásai és használata

A vitalitás és az ellenállhatatlan bőr titka: az infraszauna.

A hagyományos szaunákhoz képest az infraszauna sokkal alacsonyabb, 48-68 °C-os kellemes melege lehetővé teszi, hogy bárki naponta élvezhesse annak jótékony hatását, anélkül, hogy az a szervezete számára nagyon megterhelő lenne.

Az infraszauna fénye mélyen behatol a szaunázó bőre alá és a sejtekben található víznek átadva energiáját felmelegíti a szöveteket. Ezáltal a test, a tradicionális szaunákkal ellentétben, nem kívülről befelé, hanem azzal ellentétesen melegszik át. A felhevült szervezet, hogy leadja az így keletkező fölösleges hőt, elindítja az izzadás folyamatát. A mesterséges „láz” elősegíti a zsírszövetek gyorsabb lebontását és élénkíti a méreganyagok kiválasztását, azaz kedvezően befolyásolja a máj és a vese működését is. Természetesen a meleg hatására a keringési rendszer is felélénkül: kitágulnak a vérerek és több oxingénben dús vér szállítódik a sejtekbe. A folyamat élettani hatásai rendkívül kedvezőek: a test regenerációs és öngyógyító képessége új erőre kap, a bőr újjászületik.

Felmérések bizonyítják, hogy csak keveseknek adatik meg, hogy tökéletesen elégedettek legyenek a testükkel. Amennyiben Ön is szeretne megszabadulni fölös kilóitól, abban az esetben is megfelelő eszköz az infraszauna használata. Az infravörös sugarak segítségével leolvadó felesleges párnácskák nem jönnek vissza, amennyiben gondot fordít a megfelelő táplálkozásra és folyadékbevitelre is.

Ám olykor, az optimális testsúly mellett is probléma a makacs cellulitisz, magyarul narancsbőr, aminek eltűntetéséért mindent megtennénk. Az infraszaunában végzett rendszeres izzadás erre is verhetetlen megoldás. Viszont ne feledje senki: látható eredmény, mint minden esetben, kizárólag hosszabb alkalmazás után érhető el!

Űzzön akár kikapcsolódásként, akár hivatásszerűen bármely sportot, az infraszauna akkor is jó választás az Ön számára. Segítségével nemcsak a bemelegítés egy kellemesebb formáját tapasztalhatja meg, hanem izmai merevségének csökkentésében is jó módszerre talál általa. Amennyiben mégis sérülés érné sportolás közben, az infraszauna kúraszerű használatával a rehabilitációs folyamat felgyorsul.

Ha heti 2-3 alkalommal rászánja magát az infraszaunázásra, teste megtelik energiával és a betegségekkel szemben is ellenállóbbá válik!

Legyen Ön is egészségesebb, legyen Ön is rendszeres infraszuna-használó!

Kapcsolódó bejegyzések

A hozzászólások letiltva.