Reklám

E havi bejegyzések
december 2022
H K S C P S V
« jún    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Biokedvenc Biobolt

Szociológusok véleménye szerint az egészséges lelkületű ember, igyekszik szükségleteit közel azonos szinten kielégíteni. Például a szerényebb körülmények között élő egyén, ruházkodásában, táplálkozásában egyéb kiadásaiban is nagyjából arányosan költ, és mindenképpen különcnek mondható, aki nyomorszinten tengeti életét, de luxusautóra költi minden fillérjét. Nos tehát ha valaki egyszer elkötelezte magát a bioélelmiszerek mellett, egészséges lelkülete okán, feltehetően igyekszik majd lakását is natúr illetve bioalapú festékekkel kezelni, hasonló minőségben beszerezni natúr bútorait, konyhájából száműzni a talmi műanyag edények sokaságát és vázájába lehetőleg vegyszermentes kertészetből származó virágot állítani.
A Biokedvenc biobolt nagyszerű megoldásokat kínál azoknak akik változtatni szeretnének eddigi életvitelükön. Nemcsak azért érdemes vegyszermentes ételeket fogyasztanunk, hogy egészségünket megtartsuk, de a hosszútávú salakmentes, tápanyagokban gazdag táplálkozás nagyot lendíthet minden szempontból az életünkön.
A vitaminok és tápanyagok szedésére azért van ma már leginkább szükség, mert az utóbbi évtizedekben a monokulturális gazdálkodás következtében, nagyban csökkent a hagyományos zöldségek és gyümölcsök hasznos-anyag tartalma. Ráadásul eközben szervezetünk is egyre nagyobb terhelésnek lett kitéve, ma már a rengeteg számítógép előtt töltött óra, a szennyezett városi levegő és a stresszes életmód, nagyban megnöveli a szervezetünkben termelődő szabadgyökök számát. Miközben ezek a faktorok egyre erőteljesebbek lettek, gyümölcs és zöldségfogyasztásunk mennyisége egyre csökkent, így a szervezetünk vitamin- és tápanyag háztartása egyre gyorsabban apad ma már ki.

Kapcsolódó bejegyzések

  • Nincsenek hasonló címkéjű bejegyzések

A hozzászólások letiltva.