Reklám

E havi bejegyzések
augusztus 2019
H K S C P S V
« jún    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Konyhabútor, irodabútor – Nyakó Zoltán bútorasztalos Debrecen

Üdv!

Szakmai weboldalam célja elsősorban bútorasztalos vállalkozásom hirdetése. Rendszeresen frissülő tartalmával igyekszem a látogatóim és leendő megrendelőim számára fontos és hasznos információkat megosztani.
A saját készítésű honlapot fejlődő eredménnyel optimalizálom a téma releváns kulcsszavaira, melyek az “asztalos”, “bútorasztalos” , “konyhabútor”, “irodabútor”, és mint helyi szolgáltatás a kulcsszavakhoz csatolt városnévvel kiegészítve: “asztalos Debrecen”, “bútorasztalos Debrecen”, “irodabútor Debrecen”, “konyhabútor Debrecen” stb. long tail kulcsszavakra.

A vállalkozás egyedi bútorok készítésével foglalkozik. A igények nagy része lakossági eredetű, de a céges megrendelések aránya is nő. Fő profilként az egyedi konyhabútorok és irodabútorok készítését kell megemlíteni.

A kialakult lojális megrendelői kör folyamatos munkát biztosít, de megbízható rendszerességgel új ügyfelek által is érkeznek megrendelések. A webes jelenlét sikere mára feleslegessé tette a hagyományos újságos hirdetési forma alkalmazását. A tapasztalat szerint a leginkább fizetőképes megrendelők az interneten keresnek bútorasztalos szakembert.
A webes felületen a helyi konkurencia csak kis mértékben osztja szét a piacot, így hasonló szolgáltatókkal szemben a vállalkozás weboldala hatalmas előnyt élvez.

A weboldal aktuális célja a nagyobb cégek (konyhastúdiók, bútorboltok) megelőzése a Google találati listáján. Ehhez a izgalmas feladathoz néhány, már használt kulcsszó “erősítésére” szükséges, melyeket mint termék neveket kereső szavakként használnak az megrendelők. Ilyen pl. a “konyhabútor”, és az “irodabútor” kifejezés, csatolva a “Debrecen” kulcsszóhoz is: “irodabútor Debrecen“, és “konyhabútor Debrecen”.

A linképítés legjobb módja ha releváns tartalmú oldalakról kulszavak alá írt hivatkozásokat szerzünk. Bízom benne hogy ezzel a cikkel sikerült ilyen környezetet létrehozni a weboldalamra utaló hivatkozásaimnak. Nagy örömömre szolgál hogy a hétköznapi katalógusoktól eltérően itt, és más hasonlóan hasznos blog-katalóguson lehetőségem van népszerűsíteni honlapom, és mindenképp remélem hogy a fenti sorok a keresőrobotokon kívűl a valódi olvasóknak is elnyeri tetszését.

Köszönöm a lehetőséget, várok szeretettel mindenkit weblapomon!

Üdvözlettel:
Nyakó Zoltán bútorasztalos Debrecen

Kapcsolódó bejegyzések

A hozzászólások letiltva.

Keresés
Fontos!

Tisztelt Látogató!


A feltételek elolvasása nélkül kérjük, ne regisztráljon a blogba, és ne küldjön be bejegyzést, mert ha nem tesz eleget a feltételeknek, értesítés nélkül törölhetjük a bejegyzést.

Kiemelt partnerek
 • Videoton Holding Naperőmű Székesfehérváron 2019. augusztus 13. kedd
  A Videoton Holding közel 200 millió forintos beruházással hozta létre új napelemparkját. Éves szinten a naperőmű várhatóan 650–700 MWh villamosenergiát fog tudni termelni. Ez 225-245 tonna/év CO2 kibocsátás megtakarításnak felel meg. Első lépésben egy 500 kW-os napelemparkot hoztak létre, amely 1,5 hektáron a Videoton Székesfehérvári Ipari Park egy eddig kih […]
 • Toyota Prius – új szuperhatékony napelemmel szerelve 2019. július 15. hétfő
  A Toyota új kísérleti szupercellával ellátott elektromos autója a Toyota Prius Plug-in Hybrid hatótávja kétszeresére nőtt. A Toyota ezen szériája már kapható az úgynevezett “solar csomaggal”. És, hogy mit is tud ez a jószág? A több min 1 millió forintba kerülő napcellás üvegtetővel szerelt változat (pontosan 1,1 millió forint) mintegy 5 kilométerrel növelte […]
 • Lightyear One 2019 2019. június 27. csütörtök
  Az Eindhoveni Műszaki Egyetemen immáron két éve zajlik az a kutatás, melynek középpontjában az eddigieknél hatékonyabb elektromos autó kifejlesztése volt a cél. A napokban mutatták be a Lightyear One első elkészült prototípusát. Ez több ponton is eltér az eddig elektromos autóktól. Talán a legszembetűnőbb újítás a karosszéria, amely kifejezetten a légellenál […]
 • Információk a napelemekről 2019. június 5. szerda
  Mi a napelem? A napelem olyan fotóvillamos eszköz, amely a nap sugárzási energiáját elektromos árammá alakítja át. Az elemek működésének elvi alapja az, hogy napsugárzás hatására a napelem celláinak p és n típusú félvezető rétegei között elektronáramlás indul meg. Az elektronok áramlása pedig egyet jelent a villamos árammal. Érdekességként érdemes megjegyezn […]
 • 5 kW-os rendszer telepítése Würth Aero rendszerrel 2019. május 30. csütörtök
  5 kW-os rendszer telepítése lapos tetőre Kecskeméten Würth Aero rendszerrel. A főbb műszaki tartalom: 18 db. Canadian solar 280P napelem és Solaredge SE 5K inverter. […]