Reklám

E havi bejegyzések
április 2020
H K S C P S V
« jún    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Konyhabútor, irodabútor – Nyakó Zoltán bútorasztalos Debrecen

Üdv!

Szakmai weboldalam célja elsősorban bútorasztalos vállalkozásom hirdetése. Rendszeresen frissülő tartalmával igyekszem a látogatóim és leendő megrendelőim számára fontos és hasznos információkat megosztani.
A saját készítésű honlapot fejlődő eredménnyel optimalizálom a téma releváns kulcsszavaira, melyek az “asztalos”, “bútorasztalos” , “konyhabútor”, “irodabútor”, és mint helyi szolgáltatás a kulcsszavakhoz csatolt városnévvel kiegészítve: “asztalos Debrecen”, “bútorasztalos Debrecen”, “irodabútor Debrecen”, “konyhabútor Debrecen” stb. long tail kulcsszavakra.

A vállalkozás egyedi bútorok készítésével foglalkozik. A igények nagy része lakossági eredetű, de a céges megrendelések aránya is nő. Fő profilként az egyedi konyhabútorok és irodabútorok készítését kell megemlíteni.

A kialakult lojális megrendelői kör folyamatos munkát biztosít, de megbízható rendszerességgel új ügyfelek által is érkeznek megrendelések. A webes jelenlét sikere mára feleslegessé tette a hagyományos újságos hirdetési forma alkalmazását. A tapasztalat szerint a leginkább fizetőképes megrendelők az interneten keresnek bútorasztalos szakembert.
A webes felületen a helyi konkurencia csak kis mértékben osztja szét a piacot, így hasonló szolgáltatókkal szemben a vállalkozás weboldala hatalmas előnyt élvez.

A weboldal aktuális célja a nagyobb cégek (konyhastúdiók, bútorboltok) megelőzése a Google találati listáján. Ehhez a izgalmas feladathoz néhány, már használt kulcsszó “erősítésére” szükséges, melyeket mint termék neveket kereső szavakként használnak az megrendelők. Ilyen pl. a “konyhabútor”, és az “irodabútor” kifejezés, csatolva a “Debrecen” kulcsszóhoz is: “irodabútor Debrecen“, és “konyhabútor Debrecen”.

A linképítés legjobb módja ha releváns tartalmú oldalakról kulszavak alá írt hivatkozásokat szerzünk. Bízom benne hogy ezzel a cikkel sikerült ilyen környezetet létrehozni a weboldalamra utaló hivatkozásaimnak. Nagy örömömre szolgál hogy a hétköznapi katalógusoktól eltérően itt, és más hasonlóan hasznos blog-katalóguson lehetőségem van népszerűsíteni honlapom, és mindenképp remélem hogy a fenti sorok a keresőrobotokon kívűl a valódi olvasóknak is elnyeri tetszését.

Köszönöm a lehetőséget, várok szeretettel mindenkit weblapomon!

Üdvözlettel:
Nyakó Zoltán bútorasztalos Debrecen

Kapcsolódó bejegyzések

A hozzászólások letiltva.

Keresés
Fontos!

Tisztelt Látogató!


A feltételek elolvasása nélkül kérjük, ne regisztráljon a blogba, és ne küldjön be bejegyzést, mert ha nem tesz eleget a feltételeknek, értesítés nélkül törölhetjük a bejegyzést.

Kiemelt partnerek
 • Mi mindent kell kibírnia egy napelemnek? 2020. április 8. szerda
  Sokszor hallani, hogy a napelemeknek az extrémebb környezetben is helyt kell állniuk. De vajon tudjuk, hogy ezek alatt pontosan mit is értünk? Addig rendben van, hogy az időjárási körülmények télen és nyáron is egyaránt elég szélsőségesek lehetnek és ezt még az is tetézi, hogy bizonyos országokban vagy területeken még az átlagosnál is zordabb körülmények ura […]
 • Új napelem forradalom – lakáserkélyen érkezik a megoldás 2020. március 13. péntek
  Az új erkélymodulos napelemes rendszer őrülete most egy Észak-Rajna-Vesztfáliai városból érkezik nevezetesen a százezres lélekszámú kis Güterslohból. A forradalmian új ötlet lényege, hogy az ember csak kiakasztja az erkély korlátjára a napelemet és máris ott a lehetőség, hogy csökkentse a rezsiköltségét. Igaz a modell egyébként nem teljesen előzmény nélküli, […]
 • Vízfelszínre telepített naperőmű Svájcban 2020. március 3. kedd
  Ennek az évnek a januárjában látott napvilágot az a hír, hogy a svájci Alpokban lévő Lac des Toules tó felszínére úszó napelemes erőművet telepítettek. Az úszó napelemes (PV) létesítmény a domborzati adottságokat maximálisan képes kihasználni, ezzel 50%-kal jobb hatásfokot képes biztosítani a hagyományos napelemes parkokkal szemben. A PV rendszereket előszer […]
 • Előrejelzések szerint ugrani fog a napelemet használók száma 2020. február 19. szerda
  A MEKH (Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal) legutóbbi adatai szerint Magyarországon 2018 végén összesen 332 MW (megawatt) háztartási méretű napelemes rendszer működött, ebből azonban csak 170 MW tartozott természetes személyhez. A MEKH előzetes adatai szerint 2019 első félévekor 388,5 MW volt a teljes hazai háztartási méretű napelemes kapacitás […]
 • Új világcsúcs a napelemiparban 2020. február 3. hétfő
  Elérhető közelségbe került a 30%-os napelem hatékonyság, amely a tömegtermelésre is alkalmas lehet. A Helmholtz Zentrum Berlin (HZB) kutatói által kifejlesztett perovszkit/szilícium tandem napelem képes 29,15%-os hatékonyságra. A január 24-én hitelesített rekord már szerepel is az egyesült államokbeli National Renewable Energy Laboratory (NREL) mértékadó gra […]