Reklám

E havi bejegyzések
július 2020
H K S C P S V
« jún    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

THULE

Thule, a minőségi svéd autókiegészítő gyártó, amelynek termékei szerte a világon ismertek! Aki használt már Thule terméket az tudja jól, hogy páratlan minőséget és rendkívül felhasználóbarát megoldásokat kínál a svéd gyártó. A Thule fejlesztő mérnökei mögött lévő több évtizedes tapasztalat, és a felhasználói igények változását követő fejlesztések következtében mára, a legnagyobb és legkiforrottabb termékkínálattal a Thule rendelkezik!

Budaörsön található, a svéd gyártó hivatalos partnereként működő, Thule Márkabolt, ahol egész évben megtalálható a Thule termékek teljes és folyamatosan frissülő kínálata!

- Thule tetőbox az autó tetejére, amellyel megsokszorozható bármelyik autó szállítási képessége, csomagtartó mérete. A Thule tetőboxok többféle típusban és az egyes típusokon belül különféle méretekben kaphatóak, amelyek mindegyike egy bizonyos felhasználó igényhez lett igazítva. Így nemcsak a síelők találnak a számukra megfelelő méretű boxot, hanem a túrázók, utazók is. A Thule tetőboxok a minőségük mellett az elegáns és sportos megjelenésükről is híresek, így bármelyik autótípus vonalvezetésével harmonizálnak.

- Thule tetőcsomagtartó és csomagtartó rendszerek, amelyek az autó tetején történő szállítás alapját jelentik. A tetőcsomagtartó rudakra rögzíthető a későbbiekben a tetőbox, kerékpártartó, síléctartó, kajaktartó és még sok más kiegészítő, de önmagában általános csomagszállításra is tökéletesen alkalmas. A Thule tetőcsomagtartó rendszerei szinte minden autótípushoz elérhetőek és könnyedén szerelhetőek.

- Thule kerékpártartó, elengedhetetlen kiegészítője a biztonságos és egyszerű kerékpárszállításnak. A Thule kerékpártartók a gyártó egyik fő termékcsoportja, mivel a kerékpározás az egyik legnépszerűbb outdoor sport. Ebben a kategóriában hatalmas a választék és még a Thule kerékpártartókon belül is vannak főbb kategóriák. Megkülönböztetünk tetőre szerelhető, vonóhorgos, hátsó ajtóra szerelhető és belső térbe helyezhető Thule kerékpártartó típusokat. Vásárlás előtt mindenképpen kérje szakértő tanácsát, hogy biztosan az autójának és igényeinek legjobban megfelelő Thule kerékpártartó elégedett tulajdonosa lehessen.

- Thule vízi sporteszköz szállítók, segítségükkel rendkívül fixen és biztonságosan szállíthat kajakot, kenut, szörföt és egyéb vízi sporteszközt a tetőcsomagtartóra rögzítve. A vízi sporteszköz szállítók és minden Thule termék prémium minőségi anyagokból, a legszigorúbb minőségbiztosítási körülmények között készülnek, biztos lehet benne, hogy a legextrémebb körülmények között is tökéletesen teljesítenek.

- Thule hólánc és Iceman hólánc, a európai és amerikai piacvezető hólánc gyártók termékei is megtalálhatóak üzletünkben! Az általunk forgalmazott hóláncok szerelése egyszerű és kialakításuk a legzordabb útviszonyok között is stabil vezethetőséget biztosítanak az autónak. Minden kerékméretben a legkisebb autóktól az ikerkerekes kamionokig kínálunk minőségi alapanyagokból készült hóláncokat!

És még sok hasznos és praktikus Thule autós kiegészítő termék, amelyek használatával egyszerűbbé, biztonságosabbá és stílusossá válnak autós utazásai!

Kapcsolódó bejegyzések

 • Nincsenek hasonló címkéjű bejegyzések

A hozzászólások letiltva.

Keresés
Fontos!

Tisztelt Látogató!


A feltételek elolvasása nélkül kérjük, ne regisztráljon a blogba, és ne küldjön be bejegyzést, mert ha nem tesz eleget a feltételeknek, értesítés nélkül törölhetjük a bejegyzést.

Kiemelt partnerek
 • Napelem amelyik éjszaka is termel áramot 2020. június 22. hétfő
  A Kaliforniai Egyetemen olyan napelemet terveztek, amely képes éjszaka 50 W áramot produkálni négyzetméterenként! Egy napelem nem csupán a napfény hatására képes elektromosságot előállítani, hanem bármilyen megfelelő fényspektrummal rendelkező fényforrás esetén. Az újfajta rendszer azon a fizikai törvényszerűségen alapszik, hogy egy test hőt ad le, amennyibe […]
 • Áramot termelő ablakot készítettek 2020. június 5. péntek
  Ausztrál kutatóknak köszönhető, hogy ma már áramtermelő ablakok is léteznek. A perovszkit-alapú napelemek olyan formában képesek az elektromos áram előállítására, hogy közben fényáteresztőek maradnak. A szokványos tetőkre való napelemhez képest a napelemes ablak két négyzetméternyi területen ugyanannyi energiát képes termelni. Az elmúlt időszakban többször p […]
 • Kecskemét 5kW 2020. május 22. péntek
  Újabb 0% MFB hitelforrásból megvalósított napelem rendszert adtunk át Kecskeméten. A rendszertől évente kb. 5,8 MWh energiát várunk, annak ellenére, hogy a tájolása messze nem tökéletes. 5 napelem fért csak a déli oldalra, a maradék 11 pedig keletre. A felépítése Solaredge SE 5000H inverter (12 év garanciával), valamint 16 db. Canadian Solar 300 W-os napelem […]
 • Kétoldalas napelem 2020. május 11. hétfő
  A kétoldalas napelem technológia nem számít igazán újdonságnak, viszont az utóbbi időben igen sokrétű lett a felhasználásuk. A Total francia energiaipari óriás összefogott a Next2Sunnal – egy német startupp céggel-, hogy modernizálja és növelje ezen elemek hatékonyabb kihasználását a mezőgazdasági területeken. Az új innovatív megoldással a francia piacot sze […]
 • Tanyavillamosítási pályázat 2020. április 21. kedd
  Tanyák napelemes fejlesztése 95% támogatással Már három éve fut egy olyan napelemes pályázat, aminek a támogatási hányada 95%. Ez a támogatás utófinanszírozásos, vissza nem térítendő támogatás. A napelemes pályázat célja tanyák villamos energia ellátásának fejlesztése Európai Uniós források igénybevételével. Vállalatunk is több ilyen pályázati anyagot készít […]