Reklám

E havi bejegyzések
február 2020
H K S C P S V
« jún    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  

8oramunka.hu portál

A www.8oramunka.hu portál a munkalehetőséget kínálók és keresők kiváló eszköze. Portálunk segítségével az állás hirdetések a legrövidebb úton jutnak el a munkáltatóktól az állás keresőkhöz, ha pedig Ön kutatna a megfelelő személy után, szabadon kereshet önéletrajz adatbázisunkban.

A www.8oramunka.hu felhasználói felületét úgy alakítottuk ki, hogy az Ön állás hirdetései a leggyorsabban feltölthetőek, egyszerűen, hatékonyan kezelhetőek legyenek.

Portálunk segítségével munkalehetőségei a legrövidebb úton jutnak el állás kereső partnereinkhez, ha pedig Ön kutatna a megfelelő személy után, szabadon kereshet önéletrajz adatbázisunkban.

Forradalmi kényelmi funkcióként akár az első állás interjút is elvégezheti! Az munka keresők szűrésének elősegítésére akár videó felvételen is megtekintheti a jelentkezők bemutatkozását.

Munka közvetítő rendszerünk használatának néhány előnye:

•Hirdetései a megjelenés napján automatikusan, hírlevélben eljutnak a munka vállalókhoz.

•Csábító akciók munka vállalóknak és munka adóknak is.

•Korlátlan hozzáférés a feltöltött önéletrajzokhoz.

•Korlátlan számú állás hirdetést vihet fel a rendszerbe egy időben.

•A piac profi állás hirdetői között a legkedvezőbb áron adhatja fel hirdetéseit.

•Kiemelt partnereinknek számos plusz funkció.

•Hatékony kedvezményrendszer.

Miért a 8oramunka.hu?

Mert a piacvezető állás portálok közül nálunk a legalacsonyabbak az árak. Mert nem is tervezzük az árak emelését, így Ön hosszú távra, stabilan tervezheti HR költségeit.

Mert Magyarország 3 legnagyobb állásközvetítő cége minket választott partnerének. Portálunkon megjelenő munkalehetőségek naponta jutnak el felhasználóink e-mail fiókjába.

Önéletrajz svédasztal! Nézze dinamikusan bővülő önéletrajz adatbázisunkat ingyen, csak a kiválasztottért fizessen!

Nálunk naprakészen tájékozódhat az álláspiaci trendekről, jogi változásokról a munka területén, valamint hasznos tanácsokat talál a munkahelyi szituációk kezeléséhez.

www.8oramunka.hu – A mi munkánk Önnek gyümölcsözik.

Kapcsolódó bejegyzések

Szólj hozzá!

A blgoba csak regisztrált tagok írhatnak hozzászólást. Be kell jelentkezned hozzászólás írásához.

Keresés
Fontos!

Tisztelt Látogató!


A feltételek elolvasása nélkül kérjük, ne regisztráljon a blogba, és ne küldjön be bejegyzést, mert ha nem tesz eleget a feltételeknek, értesítés nélkül törölhetjük a bejegyzést.

Kiemelt partnerek
 • Előrejelzések szerint ugrani fog a napelemet használók száma 2020. február 19. szerda
  A MEKH (Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal) legutóbbi adatai szerint Magyarországon 2018 végén összesen 332 MW (megawatt) háztartási méretű napelemes rendszer működött, ebből azonban csak 170 MW tartozott természetes személyhez. A MEKH előzetes adatai szerint 2019 első félévekor 388,5 MW volt a teljes hazai háztartási méretű napelemes kapacitás […]
 • Új világcsúcs a napelemiparban 2020. február 3. hétfő
  Elérhető közelségbe került a 30%-os napelem hatékonyság, amely a tömegtermelésre is alkalmas lehet. A Helmholtz Zentrum Berlin (HZB) kutatói által kifejlesztett perovszkit/szilícium tandem napelem képes 29,15%-os hatékonyságra. A január 24-én hitelesített rekord már szerepel is az egyesült államokbeli National Renewable Energy Laboratory (NREL) mértékadó gra […]
 • Andalúzia a változások útján 2020. január 16. csütörtök
  Az elmúlt évtizedben Spanyolország is nagyot lépett előre a megújuló energiaforrások terén és nem csak szélerőművek telepítésébe fektetett óriási energiát, hanem a napelemes rendszerekbe is. Ezekkel a lépésekkel próbálnak végleg búcsút inteni a szénnek és az atomnak. Spanyolországban 2018-ban a szárazföldi villamos energiatermelésnek közel 40%-át már ezek a […]
 • Tiszaalpár 15 kW 2020. január 2. csütörtök
  Napelem rendszer 15 kW Tiszaalpár családi ház (okos napelem rendszer). Megrendelő: magánszemély Inverter: Solaredge SE 15 K. Napelem: Canadian Solar 300P 36 db. Összegzett napelem teljesítmény: 10,8 kW Az inverter teljesítmény 15 kW-ra gazdaságossági okokból lett tervezve. […]
 • Kecskeméti Járásbíróság 2019. november 28. csütörtök
  Napelem rendszer 35 kW Kecskeméti Járásbíróság (okos napelem rendszer) Megrendelő: Kecskeméti Törvényszék Projekt: Kecskeméti Járásbíróság napelem rendszere Inverter: Solaredge SE 17,5K 2 db. Napelem: Canadian Solar 280P 147 db. Összegzett napelem teljesítmény: 41,16 kW Speciális kivitelezési igény: Az épület magassága és megközelíthetősége miatt darut és na […]