Reklám

E havi bejegyzések
szeptember 2019
H K S C P S V
« jún    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

8oramunka.hu portál

A www.8oramunka.hu portál a munkalehetőséget kínálók és keresők kiváló eszköze. Portálunk segítségével az állás hirdetések a legrövidebb úton jutnak el a munkáltatóktól az állás keresőkhöz, ha pedig Ön kutatna a megfelelő személy után, szabadon kereshet önéletrajz adatbázisunkban.

A www.8oramunka.hu felhasználói felületét úgy alakítottuk ki, hogy az Ön állás hirdetései a leggyorsabban feltölthetőek, egyszerűen, hatékonyan kezelhetőek legyenek.

Portálunk segítségével munkalehetőségei a legrövidebb úton jutnak el állás kereső partnereinkhez, ha pedig Ön kutatna a megfelelő személy után, szabadon kereshet önéletrajz adatbázisunkban.

Forradalmi kényelmi funkcióként akár az első állás interjút is elvégezheti! Az munka keresők szűrésének elősegítésére akár videó felvételen is megtekintheti a jelentkezők bemutatkozását.

Munka közvetítő rendszerünk használatának néhány előnye:

•Hirdetései a megjelenés napján automatikusan, hírlevélben eljutnak a munka vállalókhoz.

•Csábító akciók munka vállalóknak és munka adóknak is.

•Korlátlan hozzáférés a feltöltött önéletrajzokhoz.

•Korlátlan számú állás hirdetést vihet fel a rendszerbe egy időben.

•A piac profi állás hirdetői között a legkedvezőbb áron adhatja fel hirdetéseit.

•Kiemelt partnereinknek számos plusz funkció.

•Hatékony kedvezményrendszer.

Miért a 8oramunka.hu?

Mert a piacvezető állás portálok közül nálunk a legalacsonyabbak az árak. Mert nem is tervezzük az árak emelését, így Ön hosszú távra, stabilan tervezheti HR költségeit.

Mert Magyarország 3 legnagyobb állásközvetítő cége minket választott partnerének. Portálunkon megjelenő munkalehetőségek naponta jutnak el felhasználóink e-mail fiókjába.

Önéletrajz svédasztal! Nézze dinamikusan bővülő önéletrajz adatbázisunkat ingyen, csak a kiválasztottért fizessen!

Nálunk naprakészen tájékozódhat az álláspiaci trendekről, jogi változásokról a munka területén, valamint hasznos tanácsokat talál a munkahelyi szituációk kezeléséhez.

www.8oramunka.hu – A mi munkánk Önnek gyümölcsözik.

Kapcsolódó bejegyzések

Szólj hozzá!

A blgoba csak regisztrált tagok írhatnak hozzászólást. Be kell jelentkezned hozzászólás írásához.

Keresés
Fontos!

Tisztelt Látogató!


A feltételek elolvasása nélkül kérjük, ne regisztráljon a blogba, és ne küldjön be bejegyzést, mert ha nem tesz eleget a feltételeknek, értesítés nélkül törölhetjük a bejegyzést.

Kiemelt partnerek
 • Szeghalom határában készül a napelempark 2019. szeptember 12. csütörtök
  A város határában egy öthektáros területen terül majd el az új napelempark. Ennek alapkövét helyezték el idén augusztusban ünnepélyes keretek között. A Magyar Napelem Napkollektor Szövetség elnöke Kiss Ernő elmondása szerint a kormányzati szándék mögött hazánk biztonságos és stabil villamosenergia ellátásának megvalósítása áll, amelyet nap és atomenergia fel […]
 • Videoton Holding Naperőmű Székesfehérváron 2019. augusztus 13. kedd
  A Videoton Holding közel 200 millió forintos beruházással hozta létre új napelemparkját. Éves szinten a naperőmű várhatóan 650–700 MWh villamosenergiát fog tudni termelni. Ez 225-245 tonna/év CO2 kibocsátás megtakarításnak felel meg. Első lépésben egy 500 kW-os napelemparkot hoztak létre, amely 1,5 hektáron a Videoton Székesfehérvári Ipari Park egy eddig kih […]
 • Toyota Prius – új szuperhatékony napelemmel szerelve 2019. július 15. hétfő
  A Toyota új kísérleti szupercellával ellátott elektromos autója a Toyota Prius Plug-in Hybrid hatótávja kétszeresére nőtt. A Toyota ezen szériája már kapható az úgynevezett “solar csomaggal”. És, hogy mit is tud ez a jószág? A több min 1 millió forintba kerülő napcellás üvegtetővel szerelt változat (pontosan 1,1 millió forint) mintegy 5 kilométerrel növelte […]
 • Lightyear One 2019 2019. június 27. csütörtök
  Az Eindhoveni Műszaki Egyetemen immáron két éve zajlik az a kutatás, melynek középpontjában az eddigieknél hatékonyabb elektromos autó kifejlesztése volt a cél. A napokban mutatták be a Lightyear One első elkészült prototípusát. Ez több ponton is eltér az eddig elektromos autóktól. Talán a legszembetűnőbb újítás a karosszéria, amely kifejezetten a légellenál […]
 • Információk a napelemekről 2019. június 5. szerda
  Mi a napelem? A napelem olyan fotóvillamos eszköz, amely a nap sugárzási energiáját elektromos árammá alakítja át. Az elemek működésének elvi alapja az, hogy napsugárzás hatására a napelem celláinak p és n típusú félvezető rétegei között elektronáramlás indul meg. Az elektronok áramlása pedig egyet jelent a villamos árammal. Érdekességként érdemes megjegyezn […]